Taller en línea FIT FORTHEM
Foto de Sigmund en Unsplash

El pròxim dia 17 de maig es durà a terme el taller en línia de Mesures institucionals de suport a la redacció de propostes, dins del cicle de Gestió professional de la investigació en l'Intercanvi Multicultural organitzat per FIT FORTHEM.

L'esdeveniment, organitzat per la Universitat de Letònia (UL), la Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia (JGU) i la Universitat de Borgonya (UB), es realitzarà de manera virtual de 9.15 – 11.15 (CET) i tindrà com a objectiu que les universitats associades a l'Aliança FORTHEM compartisquen la seua pròpia experiència en el suport al personal acadèmic en la fase de redacció de propostes de projectes i en la gestió d'aquests. Els principals destinataris d'aquest taller són: directors i administradors d'investigació, investigadors, personal de suport tècnic, estudiants, personal extern.

La necessitat d'aquest taller radica en les divergències existents en les diferents universitats. Algunes d'elles redacten les propostes de projectes amb l'ajuda d'agències externes, unes altres - ja han establit serveis de redacció, retroalimentació i assessorament, mentre que existeixen unes altres que manquen actualment de personal per a realitzar aquests tràmits. La diversitat dels fons de finançament no és fàcil de gestionar i planteja seriosos problemes per a la sostenibilitat de la institució.

Durant el taller, es dedicarà una atenció especial a explorar el potencial de la cooperació estratègica dins de l'Aliança per a augmentar la taxa i la freqüència de les sol·licituds, per a professionalitzar el procés de redacció de les mateixes i, per tant, per a augmentar les taxes d'èxit.

Enllaç al formulari d'inscripció

Contacte: Agnese Rusakova - Agnese.rusakova@lu.lv