• Setmana Internacional de la Universitat de València
 • logo erasmus plus

  20/10/17

  Ajudes Erasmus Estudis per Necessitats Especials 2017

  Els estudiants i les estudiantes que tinguen adjudicada una mobilitat Erasmus Estudis en el curs 2017/2018 i que tinguen un grau de discapacitat del 33% o superior poden demanar aquestes ajudes.

 • logo santander

  11/10/17

  Adjudicació de les Beques Santander de Doble Titulació

  S'ha publicat la llista de beneficiaris i beneficiàries de la beca Santander Doble Titulació Internacional

 • Logo Erasmus+

  02/10/17

  Erasmus Pràctiques modalitat A: segon termini de presentació de sol·licituds

  Entre el 2 i el 23 d'octubre romandrà obert el segon termini de presentació de sol·licituds dels ajuts Erasmus Pràctiques 2017/2018 en modalitat A, per a la realització de pràctiques curriculars en empreses i institucions europees. Les sol·licituds es presentaran a través d'ENTREU.

 • 20/09/17

  Conferència: Una política lingüística per a la universitat del segle XXI. Reptes i oportunitats d'EMI

  Dins de les activitas organitzades en el "Pla de Recerca, Internacionalització i Docència a Anglés" (PRIDA), impulsat des del vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística i el vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, tindrà lloc la conferència “Una política lingüística para la Universidad del siglo XXI. Retos y oportunidades de EMI (English as a Medium of Instruction)” a càrrec de Plácido Bazo Martínez, assessor de Política Lingüística del Rector en la Universidad de La Laguna. Dia: 25 de setembre Lloc: Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat Hora: 11:00 – 12:30

  [Llegir més]

 • Convocatòria Erasmus Màster 2017/2018

  15/09/17

  Convocatòria Erasmus Màster 2017/2018

  S'obre la convocatòria per a mobilitat en estudis de Màster en universitats europees amb les quals existeixi conveni. Podran sol•licitar-la, una vegada es publiqui en el DOCV, els i les estudiants de màsters oficials de la UV, per realitzar una estada durant el segon semestre.

 • Logo UE

  14/09/17

  Erasmus Pràctiques 2017-2018: relació de beneficiaris de l'ajut addicional

  Es publica la relació de les persones adjudicatàries de la beca Erasmus Pràctiques 2017/2018 (primer termini de presentació de sol·licituds) que rebran l'ajut addicional de 75 euros al mes.

 • 11/09/17

  ERASMUS = + EUROPA + FUTUR

  Si has cursat o curses estudis en alguna de les universitats de la Comunitat Valenciana com a estudiant Erasmus, i vols compartir la teua experiència, pots participar en aquest concurs en qualsevol de les seues tres modalitats: microrelat, fotografia i vídeo de l’11 al 30 de setembre de 2017.

  [Llegir més]

 • Logo Erasmus+

  07/09/17

  Erasmus Pràctiques 2017/2018: adjudicació definitiva de les beques

  Publicada la resolució d'adjudicació definitiva de les beques Erasmus Pràctiques 2017-2018 per a tots els sol·licitants de modalitat B i els sol·licitants de primer termini de modalitat A.

 • Sessió benviguda

  06/09/17

  Dies de recepció estudiants i estudiantes entrants setembre 2017

  Del 5 a l'11 de setembre es celebren els Dies de recepció Incoming de la UV. El Servei de Relacions Internacionals i Cooperació organitza diverses sessions adreçades als estudiants d'intercanvi Incoming (Erasmus, Programa Internacional, SICUE) per a que puguen conèixer tots els serveis de la UV.

 • LOGO SEMANA DE BIENVENIDA

  06/09/17

  Setmana de Benvinguda estudiants Incoming de la Universitat de València

  Del 5 a l'11 de setembre es celebra la Setmana de Benvinguda Incoming de la Universitat de València. El Servei de Relacions Internacionals i Cooperació organitza diverses sessions adreçades als estudiants d'intercanvi Incoming (Erasmus, Programa Internacional, SICUE) per a que puguen conèixer tots els serveis de la UV i les gestions a realitzar.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies