• Esdeveniments i Jornades Mobilitat

Dirigit per l’IRTIC, en el Parc Científic de la Universitat, l'objectiu principal del projecte és el desenvolupament i l'avaluació experimental de programari i protocols de suport a professionals i familiars implicats en l'educació de xiquets amb dificultats d'aprenentatge, els qui aprendran a determinar les solucions tecnològiques més adequades en cada cas.

El projecte, iniciat al setembre de 2015 i vigent durant dos anys, compta amb una subvenció de prop de 250.000 euros de la Unió Europea.

Participen en SMART-ASD un total d'onze investigadors d'Espanya, Turquia i Regne Unit.

L'acte ha sigut presentat pel Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme (CEFIRE), Rubén Trenzano, el vicerector de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València, Guillermo Palao, els investigadors Marcos Fernández i Gerardo Herrera, tots dos de l’IRTIC, entre altres representants de les institucions col·laboradores del projecte: Universitat de València, Autism & Learning Difficulties Group (IRTIC), Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Generalitat Valenciana, Autisme Burgos “L'Alba” School, Fundacion Aucavi, “Aucavi” School, Mira'm Fundació, “Mira’m” School, Santcristòfol School, Konya Il Milli Egitim Mudurlugu (Konya Government), Turkey, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turkey, Selcuklu Ogr Fatma Menekse Ozel Egt Is Uygulama Mer, “Fatama” School, Turkey, Ataturk Ilkokulu. “Meram” School, Turkey, University of Bath, United Kingdom.

Data: 17 de de novembre de 2015.

Lloc de realització Parc Científic de la Universitat.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies