La Facultat de Magisteri ha acollit la primera conferència que ha tractat sobre les ‘Perspectives en la formació del professorat de Matemàtiques’. Presentada pel vicerector d'Estudis de Postgrau, Rafael Crespo, els conferenciants, Jon Star i Heather Hill, s'han centrat en la formació del professorat en l'àrea de les Matemàtiques i han implicat els participants, de manera activa, en una pràctica de resolució de problemes.  

De vesprada, a  l'edifici del Rectorat, els professors nord-americans han parlat sobre ‘L'avaluació del professorat als Estats Units: un cas d'estudi’. En aquesta segona conferència, Star i Hill, han tractat, a partir d'un cas d'estudi als EUA, la reforma dels sistemes d'avaluació i la rendició de comptes del professorat per la qualitat del seu treball. En aquest cas, la conferència ha sigut presentada pel vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López Martín, acompanyat per la presidenta del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, Encarna Cuenca.       

L’encontre s’ha celebrat aquest dilluns dia 20 de juny dins del cicle de conferències fruit del conveni de la Universitat de València i el Real Colegio Complutense de la Harvard University, juntament amb la col·laboració del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana. 
 

Data: De 20 de de juny de 2016 a 21 de de gener de 2017.

Lloc de realització Universitat de valencia.

Imatges: