El congrés estava organitzat per Ranepa, la universitat pública més gran de Rússia, amb el suport del Ministeri d’Educació i Ciència de la Federació Russa i en col·laboració amb la Universitat de València, el soci estratègic de Ranepa a Espanya.

Els promotors pretenen crear una plataforma per a intercanviar les experiències en els temes de la internalització de l’educació, l’ampliació i aprofundiment de la col·laboració entre les universitats, el diàleg intercultural i el de la societat civil. A més, s’analitzaran les perspectives per al desenvolupament dels programes conjunts, els projectes científics i culturals entre Rússia i Espanya.

L’esdeveniment reunirà als representants de les universitats russes i espanyoles així com als responsables de la promoció dels idiomes rus i espanyol, de la cultura, l’educació i els assoliments científics de Rússia i Espanya. També està prevista la participació dels representants de les ambaixades russa a Espanya i espanyola a Rússia, els representants del Ministeri d'Educació i Ciència de la Federació Russa així com dels representants de les autoritats espanyoles.

El congrés es realitza en el format d'una sessió plenària i unes seccions temàtiques. El contingut de les seccions abasta els temes de les experiències en l'àmbit del desenvolupament de l'educació, les ciències universitàries, la cultura i la innovació entre Rússia i Espanya.

Programa del congrés

Data: 24 de de gener de 2018.

Lloc de realització Saló d'Actes del Rectorat.

Organitza Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació.

Imatges: