En la conferència, la Universitat ha donat a conéixer els programes d´estudis oficials i els cursos específics per a estudiantat estranger. També s´han establit noves relacions amb institucions d´educació superior de tot el món i s´han celebrat trobades amb les universitats sòcies de la Universitat de València en els àmbits de la mobilitat, la recerca i les xarxes internacionals. 

La participació en aquesta fira permet establir nous convenis d´intercanvi d´estudiantat i professorat dins del programa Erasmus, així com consolidar els existents, el que afavoreix que la institució continue sent la tercera Universitat amb major nombre d´intercanvis en l´àmbit europeu dins de l´esmentat programa. 

En els últims anys, s’ha reforçat la participació de la institució en les fires. Tant el Vicerectorat d´Internacionalització i Cooperació com el Servei de Relacions Internacionals tenen com un dels seus objectius augmentar la visibilitat de la institució en l´àmbit internacional. L’EAIE és la conferència d´educació superior més important que se celebra a Europa, en la qual participen més de 6.000 participants d’universitats de més de 90 països de tot el món. En aquesta edició s´han desenvolupat 21 workshops i 152 sessions i hi ha hagut més de 300 stands.

Més informació sobre la conferència anual de la EAIE a Sevilla: http://www.eaie.org/sevilla.html 

Data: De 13 de de setembre de 2017 a 15 de de setembre de 2017.

Lloc de realització Sevilla.

Organitza Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

Imatges: