La conferència anual, dedicada a la promoció de l’educació internacional i de programes d’intercanvi d’estudiants i de personal acadèmic entre institucions d’educació superior, compta amb més de 10.000 participants de 100 països que representen a més de 3.500 institucions. Es tracta de la fira més important del món en matèria educativa, i es considerada per tot el sector universitari com una oportunitat única per a la creació, ampliació i aprofundiment de xarxes i acords bilaterals entre institucions d’educació superior internacional.

 

Ofereix multitud d’ofertes educatives per als professionals en educació internacional en tots els nivells i especialitats. A més a més, la conferència és un magnífic lloc per a encetar relacions amb altres universitats internacionals i conèixer totes les novetats en l’àmbit educatiu internacional.

 

D'aquesta forma, es pretén incrementar l’oferta de mobilitat dels estudiants de la Universitat de València en programes internacionals, a través d’acords amb altres universitats d’àmbit internacional. Aquestes actuacions permeten a la Universitat continuar sent una institució líder en l’intercanvi d’estudiantat. Així, en el programa Erasmus, la Universitat és la tercera universitat europea amb major nombre d’estudiants rebuts. A més a més, es pretén consolidar els programes de mobilitat amb països com Estats Units, Austràlia, Japó, Corea o Xina. 

https://www.nafsa.org/Annual_Conference/Annual_Conference___Expo/

Data: De 27 de de maig de 2018 a 1 de de juny de 2018.

Lloc de realització Filadèlfia.

Organitza Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació.

Imatges: