Del 5 al 8 de novembre, la Universitat de València participa en la fira educativa internacional EuroPosgrados-Mèxic que es desenvolupa a Ciudad de México i Monterrey.

EuroPosgrados és la fira universitària europea sobre estudis de Postgrau més important de Mèxic, destinada a que els estudiants universitaris mexicans coneguen les opcions d´especialització acadèmica en estudis de Postgrau a les universitats europees.

 

Mitjançant aquesta iniciativa, que s’emmarca dins de l´estratègia d´internacionalització de la Universitat de València, els vicerectorats d’Estudis de Postgrau i d’Internacionalització i Cooperació pretenen donar a conèixer la seua oferta d´estudis de màsters oficials i de doctorats en un dels països en els que la Universitat de València compta amb més estudiants internacionals.

 

La Universitat participa mitjançant un stand propi a la fira. Està previst rebre visites de més de 5.000 estudiants universitaris mexicans. A la fira participa el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE). També són presents institucions com Campus France o el DAAD alemany, així com una representació de les universitats europees més prestigioses.

 

A més a més, la Fira també ha sigut aprofitada per a visitar algunes de les 43 universitats mexicanes amb les quals la Universitat té subscrit un conveni de col·laboració.  

 

Més informació sobre la fira Europosgrados México: http://www.europosgrados.org/euromex/

 

 

Data: De 5 de de novembre de 2016 a 8 de de novembre de 2016.

Lloc de realització Ciudad de México i Monterrey.

Imatges: