1. IMP i la Universitat de València
  2. Webinars IMP 2016-17

1. IMP i la Universitat de València

Durant el curs acadèmic 2016/17, la Universitat de València participarà per segon any consecutiu en el International Mentor Program (IMP), en les àrees de Biomedicina i Enginyeria.

Objectius del programa

El programa IMP, en el que hi participen estudiants de 10 universitats espanyoles i del qual la Universitat de València és nòdul coordinador, té la missió d'impulsar l'educació, preparació professional i formació integral i contínua dels estudiants universitaris d'Espanya ajudant-los a:

  1. Identificar objectius professionals.
  2. Descobrir oportunitats professionals existents en l'estranger.
  3. Preparar guies per a construir un currículum excepcional.
  4. Treballar per a emfatitzar la innovació i rigor en el treball dels estudiants.
  5. Treballar en la resolució de problemes dels estudiants.
  6. Estudiar com incrementar la xarxa de contactes dels assessorats, que els permeta aconseguir els seus objectius professionals.
  7. Preparar als estudiants per a potencials entrevistes de treball.

http://www.imfahe.org/en/international-mentor-propgram-imp

Beneficiaris

La participació en l'esmentat programa permetrà que 10 estudiants dels últims anys de grau, estudiants de màster o doctorat de la Universitat de València, preseleccionats en cadascuna d'aquestes àrees, reban assessorament individualitzat sobre diferents oportunitats que se'ls obrin de cara al seu futur professional, tant en Espanya com a l'estranger. Per aquesta experiència comptaran amb 5 mentors per cadascuna de les especialitats espanyols amb experiència internacional reconeguda adscrits a empreses, universitats i instituts de recerca com: Harvard University, Massachusetts Institute of Technology, Boston University, John Hopkins University, Dana Farber Cancer Institute, Stanford University, Mount Sinai University, Salk Institute, Medimmune, Cancer Research UK Manchester Institute, University of North Carolina, Banc Santander, Amadeus, University of Virginia, University of Texas, University of Cambridge, Universita degli Studi vaig donar Roma, University Pompeu Fabra o University of Lausanne.

Com a novetat, aquest any s'ofereix 1 beca per cadascuna de les especialitats amb l'objectiu de què l'alumne gaudisca d'una estada d'entre 6-8 setmanes, a partir d'agost del 2017, en laboratoris i empreses d'EUA o Europa.

Sessió de llançament 

El pròxim 5 de novembre, a las 18:00 (hora espanyola), tindrà lloc la sessió de llançament des de la Universitat de Harvard la qual es podrà seguir via streaming en:

https://zoom.us/j/158974285

Tota la informació sobre la sessió de llançament es troba en:

IMP Kick off meeting

 

2. Webinars IMP 2016-17

Addicionalment, entre novembre del 2016 i abril del 2017 es celebraran els seminaris online (webinars) bilingües gratuïts en els que podrà participar tota la comunitat universitària, inclosos aquells alumnes que no formen part del programa IMP durant el curs 2016-17.

http://www.imfahe.org/en/international-mentor-propgram-imp

Webinars desembre

Enginyeria

Biomedicina

Study Abroad

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies