• Mobilitat PDI PAS Mobilitat

1. Quina ha de ser la durada de la meua estada docent o formativa?

Els ajuts Erasmus PAS i Erasmus PDI subvencionen un mínim de 2 i un màxim de 5 dies d'activitat docent o formativa, que haurà de realitzar-se entre l'1 de setembre de 2016 i el 30 de setembre de 2017. El PDI haurà de realitzar, en tot cas, un mínim de 8 hores lectives.

2. Quina és la quantia de l'ajut?

L'ajuda comprén dos conceptes diferents:

Una contribució a les despeses de viatge basada en la distància entre la Universitat de València i el lloc on es desenvolupe l'estada, segons la següent taula:

 

Distància en kilómetres

Import de l’ajut

Entre 10 y 99 km

20€

Entre 100 y 499 km

180 €

Entre 500 y 1999 km

275 €

Entre 2000 y 2999 km

360 €

Entre 3000 y 3999 km

530 €

Entre 4000 y 7999 km

820 €

8000 km o más

1.300 €

 

Per conèixer la distància a la teua institució de destinació, pots consultar el calculador de distàncies de la Unió Europea.

Una dieta diària fins un màxim de 5 dies de docència o formació degudament acreditats, depenent del país de destinació:

Países de destinació

Quantia diaria dels ajuts

 

Dinamarca, Finlandia, Irlanda, Islandia, Liechtenstein, Luxemburgo, Noruega, Reino Unido, Suecia

 

120 €

 

Alemania, Austria, Bélgica, Chipre, Francia, Grecia, Italia, Malta, Países Bajos, Portugal

 

105 €

 

Antigua República Yugoslava de Macedonia, Bulgaria, Croacia, Eslovaquia, Eslovenia, Estonia, Hungría, Letonia, Lituania, Polonia, República Checa, Rumanía, Turquía

 

90 €

 

 

3. Si tinc problemes per fer la meua estada en la universitat a la qual vaig optar en la meua sol·licitud però aconseguisc la invitació per fer-la en una altra institució, què he de fer?

L’adjudicació de la beca va vinculada a la destinació triada. Per tant, si finalment optes per una universitat diferent a l’escollida inicialment, hauràs de presentar la teua renúncia per escrit a l’adjudicació  inicial, i fer una nova sol·licitud per a la nova destinació.

4. Quins documents necessite tenir en compte abans d'anar-me'n?

Abans d'anar-te'n hauràs de lliurar-nos el CONVENI DE SUBVENCIÓ (Annex V si eres PDI, Annex III si eres PAS) degudament complimentat i signat. La data de signatura del conveni ha de ser anterior a la data d'inici de l'estada docent o formativa.

D'altra banda, cal endur-se el model de CERTIFICAT D'ESTADA (Annex VI si eres PDI, Annex IV si eres PAS) per tal que siga signat per la institució d'acollida. La data de signatura del certificat ha de ser igual o posterior a l'últim dia de formació o d'ensenyament.

 5. En tornar de la mobilitat, quins documents cal presentar per justificar la meua estada i rebre l'ajuda Erasmus?

Hauràs de presentar al Servei de Relacions Internacionals, en el termini màxim d'un mes des de la finalització de l'estada, el certificat d'estada i durada, expedit per la persona responsable de la universitat de destinació. Acceptem aquest document escanejat (ens el pots enviar per correu electrònic a l'adreça pas-pdi@uv.es).

Tanmateix, hauràs d'aportar la MEMÒRIA JUSTIFICATIVA DE LES DESPESES DE TRANSPORT (Annex VII si eres PDI, Annex V si eres PAS).

Una volta ens hages aportat el certificat d'estada, rebràs una invitació per correu electrònic de la Unió Europea sol·licitant-te que complimentes un qüestionari on-line (EU Survey) en el termini de 30 dies naturals des de la seua recepció.

entes un qüestionari on-line (EU Survey) en el termini de 30 dies naturals des de la seua recepció.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies