• Projectes Mobilitat

Els objectius específics que persegueix el programa Erasmus en l'àmbit de l'esport són:

  • Afrontar les amenaces transfrontereres a la integritat de l'esport, com el dopatge, la grandària de partits i la violència, així com qualsevol tipus d'intolerància i discriminació.
  • Promoure i recolzar la bona gobernanza en l'esport i la doble carrera dels esportistes.
  • Promoure les activitats voluntàries en l'esport, juntament amb la inclusió social, la igualtat d'oportunitats i la conscienciació de la importància de l'activitat física beneficiosa per a la salut, mitjançant una major participació en l'esport per a tots i l'accés igualitari a est.

Les accions que s'executen en l'àmbit de l'esport són:

1. Associacions en col·laboració
2. Esdeveniments esportius europeus sense ànim de lucre

Aquestes accions contribuiran al desenvolupament de la dimensió europea en l'esport generant, compartint i difonent experiències i coneixements sobre els diferents aspectes de l'esport a Europa.

En última instància, els projectes esportius que reben suport d'Erasmus han de conduir a majors nivells de participació en l'esport, l'activitat física i el voluntariat.

El projecte d'esport en el que participa la Universitat de València és:

Social Inclusion and volunteering in Sports Clubs in Europe

Acrónimo: ERA - COPART

Investigador responsable: Ramóm Llopis Goig

 

Més informació: SEPIE Erasmus+ Deporte

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies