• Setmana Internacional de la Universitat de València

Harvard University obri les portes a la recerca i formació dels membres de la Universitat de València


Després de la signatura del conveni entre la Universitat de València i el Real Col·legi Complutense (RCC) a Harvard el passat mes de novembre de 2015, mitjançant el qual la Universitat de València aconsegueix el reconeixement d’‘Universitat Membre del Real Colegio Complutense’, s'inicien les activitats de col·laboració amb la Harvard University.

En aquesta línia, els membres de la Universitat de València podran participar en els programes de beques i ajudes convocades pel Real Colegio Complutense a Harvard.

Entre les accions de col·laboració ocupen un lloc preferent les beques i ajudes de recerca i les beques per a estudis de postgrau, concebudes ambdues per fomentar l'intercanvi acadèmic intel·lectual i científic entre Harvard University i les universitats integrants del RCC.

Les beques i places per a la recerca ofereixen l'oportunitat de desenvolupar projectes de recerca aprovats per un departament o centre de Harvard. La concessió de la beca porta amb si el fet de convertir-se en Fellow del Real Col·legi Complutense i rebre l’estatus de “Harvard Officer” i disposar d'un lloc de treball prop del campus principal de Harvard i les condicions necessàries per poder dur a terme la recerca, així com gaudir de pràcticament tots els privilegis que ostenten els professors i estudiants de   la Harvard University.

De la mateixa manera, el RCC a Harvard convoca beques d'estudis de postgrau per a aquells estudiants de la Universitat de València que es matriculen en algun dels programes de doctorat o màster a la Harvard University en qualsevol àrea de coneixement.

CONVOCATÒRIA 2017-18

Un any més s'obri el termini per a participar en la convocatòria d'ajudes convocades pel RCC a Harvard en les seues dues modalitats: RCC Research Grants i RCC Graduate Scholarships.Els interessants hauràn de presentar les seues sol·licituds abans del 31 de març de 2017.

Tota la informació relativa a procés de sol·licitud així com els requisits, es pot consultar en http://rcc.harvard.edu/rcc-research-grants

CONVOCATÒRIA 2016-17

El termini per a presentar les sol·licituds en ambdues modalitats està obert fins al pròxim 1 d’abril. Tota la informació relativa a les condicions i requisits per a poder concórrer estan disponibles en http://rcc.harvard.edu/rcc-research-grants

Les consultes poden dirigir-se a rcc@harvard.edu

Paral·lelament, la Universitat de València celebrarà una sessió informativa a càrrec d'Isabel Durán Giménez-Rico, vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitad Complutense de Madrid el pròxim 16 de febrer a les 12 h al saló d'actes del Rectorat amb l'objecte de compartir amb la comunitat universitària la seua experiència amb el Real Colegio Complutense a Harvard.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies