La Universitat de València declara el nivell d’alerta 3 en el Campus d'Ontinyent

Davant l’evolució dels fenòmens meteorològics, el Comitè d’Emergències de la Universitat de València ha declarat el nivell 3 d’alerta al seu Campus d’Ontinyent.

Aquest nivell implica el tancament del Campus d’Ontinyent. Des d’anit estava declarat el nivell d’emergència 2, el que suposava la suspensió de classes però el manteniment de funcionament de la resta de serveis.

Es recorda que es mantenen els següents nivells d’alerta en els campus universitaris:

CENTRE DE GANDIA: Nivell 3 d’emergències. TANCAT DEMÀ DIA 12 DE SETEMBRE

RESTA DE CAMPUS UNIVERSITARIS (VALÈNCIA I BURJASSOT-PATERNA) I INSTAL·LACIONS UNIVERSITÀRIES: Nivell 1 d’emergències.

En aquesta situació d’emergència no tindrà perjudicis sobre el rendiment acadèmic de l’estudiantat la no assistència a activitats que impliquen control d’assistència quan es produïsquen circumstàncies que justificadament impedisquen el desplaçament de l’estudiantat als campus.

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València continuarà seguint l’evolució meteorològica per adoptar les mesures escaients per a la seguretat de les persones.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

També es pot seguir la situació d’emergències a la Comunitat Valenciana a través de la web d’112-CV de la Generalitat Valenciana: http://www.112cv.gva.es/es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies