• alumnes

Els certificats de capacitació i el Diploma de Mestre de València són titulacions que habiliten per a la docència en o de valencià i també en llengües estrangeres (anglès, francès, alemany i italià) en l'ensenyament no universitari. L'Ordre 17/2013, de 15 d'abril, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, regula aquestes titulacions i faculta les universitats valencianes a expedir-les. El Pla de Formació Lingüística i Didàctica de la Universitat de València (ACGUV 156/2014, de 24 de juliol) ofereix diversos itineraris per a l'obtenció d'aquestes titulacions.

Les persones interessades han d'acreditar una competència lingüística i una competència professional adequades per a cadascun dels títols. Els itineraris permeten accedir-hi mitjançant els crèdits dels departaments de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació o de la Facultat de Magisteri, també cursant un itinerari de docència en la llengua objecte de certificació o cursant un itinerari formatiu específic que organitza el Servei d'Extensió Universitària.

La Universitat de València, mitjançant el Servei de Política Lingüística, expedeix el Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià, el Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en llengua estrangera (anglès, francès, alemany i italià) i el Diploma de Mestre de Valencià de la Universitat de València, a sol·licitud de les persones interessades i prèvia la comprovació del compliment dels requisits esmentats.

Itineraris per obtenir les titulacions:

Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià

Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en llengua estrangera: anglès

Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en llengua estrangera: francès

Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en llengua estrangera: alemany

Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en llengua estrangera: italià


Diploma de Mestre de Valencià

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies