• Estudiants del Campus de Tarongers UV

La Universitat de València va rebre el 20 de novembre de 2006 el Reconeixement d’Excel·lència- Segell d’Oro 2006-2011. La Fundació Valenciana de la Qualitat (FVQ)  sota la direcció de la Consellería de Empresa, Universidad y Ciencia, concedeix anualment aquest premi, que enguany assoleix la segona edició. Els segells d’excel·lència, en el seus tres nivells (or, plata i bronze), s’atorguen amb la finalitat de reconèixer el mèrit i avalar el prestigi de les empreses de la Comunitat Valenciana que han realitzat un esforç important per millorar la seua organització i la seua competitivitat, i que  actuen com a referent animant unes altres empreses a continuar treballant en el camí de l’excel·lència.

En aquesta segona edició, el reconeixement d’excel·lència està basat en el model EFQM d’excel·lència, el model ISO 9004 de millora contínua o en uns altres models d’excel·lència. El “Segell d’Excel·lència Or” rebut de la FVQ constitueix un reconeixement a les iniciatives de qualitat realitzades per la Universitat de València segons els criteris del model ISO 9004. La Universitat va obtenir-hi una puntuació superior a 8 en una escala de l’1 al 10. La validesa del segell és de 5 anys. Els serveis que han vist reconegut els seus esforços en la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat, i han obtingut el certificat ISO 9001:2000 que ho avala, són el Servei d’Extensió Universitària, la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat, l' Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) i el Servei Central de Support a la Investigació Experimental (SCSIE),  tots els quals han apostat per la millora contínua i són els pioners en el camí cap a l’excel·lència a la Universitat de Valencia. La coordinació de tot el projecte ha estat a càrrec de la Dra. Amparo Ayuso Moya, com a cap d’Iniciatives de Qualitat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies