• alumnes
Diploma de Mestre de Valencià
Competència lingüística + Competència professional
Certificat de nivell C2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Catalana
 + Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Catalana

Requisits
Per obtenir el Certificat de Capacitació en aquest itinerari els candidats hauran de complir alguns requisits que varien segons la titulació. Hi ha tota la informació en aquest enllaç.

Procediment

Podreu sol·licitar el diploma per correu electrònic mitjançant l’adreça fftic@uv.es o, bé, de manera presencial, a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, planta baixa, 46010 València.

        Més informació: fftic@uv.es

Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura

Requisits

Tenir aprovats 32 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de Didàctica de la Llengua i la Literatura determinats pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, haver finalitzat els estudis de grau de Mestra/e en Educació Infantil o Mestra/e en Educació Primària i haver abonat els drets d’expedició del títol. Itinerari de crèdits ECTS.  

Procediment

Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça fac.magisteri@uv.es o, bé, de manera presencial a la secretaria de la Facultat de Magisteri, av. dels Tarongers, 4, planta baixa, 46022 València o a la de l’Extensió de la Facultat de Magisteri al Campus d’Ontinyent, av. del Comte de Torrefiel, 22, 46870 Ontinyent.

Més informació: fac.magisteri@uv.es

Itinerari formatiu específic

Una vegada s’haja superat el programa formatiu, cal demanar el Diploma de Mestre de Valencià al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud <http://www.spluv.es/capacitacio/documents/sol_spl.pdf> amb aquest documentació:

- Una fotocòpia del DNI.
- Original i còpia del nivell C2 de valencià
- Original i còpia del títol de la carrera

Exclusivament per a aquelles persones que tinguen cursat algun dels mòduls dels cursos de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià o del Diploma de Mestre de Valencià, la Universitat de València oferirà al llarg de dos cursos la formació necessària per a obtenir aquest títols. El curs 2018-19 serà presencial i el 2019-20 no presencial.

En les properes setmanes es comunicarà l’obertura de la matrícula, que es farà al Servei d’Extensió Universitària.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies