• alumnes
Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Llengua Estrangera: Francès
Competència lingüística + Competència professional
 Certificat de nivell B2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Francesa
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Francesa

Requisits 

        Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de filologia francesa determinats pel Departament de Filologia Francesa i Italiana. Itinerari de crèdits ECTS.
        Per tal d’iniciar el procediment, adreceu-vos a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Campus de Blasco Ibáñez, av. de Blasco Ibáñez, 32, 46010 València.

Procediment

        Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça fftic@uv.es o, bé, de manera presencial, a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, planta baixa, 46010 València mitjançant aquesta instància de sol·licitud.

        Més informació: fftic@uv.es

Itinerari formatiu específic

Si ja heu superat el programa formatiu, cal demanar la capacitació al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud <http://www.spluv.es/capacitacio/documents/sol_spl.pdf> amb aquest documentació:

- Una fotocòpia del DNI.
- Original i còpia del nivell B2 de francès
- Original i còpia del títol de la carrera

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies