• alumnes
Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Llengua Estrangera: Francès
Competència lingüística + Competència professional
 Certificat de nivell B2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Francesa
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Francesa

Requisits 

        Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de filologia francesa determinats pel Departament de Filologia Francesa i Italiana. Itinerari de crèdits ECTS.
        Per tal d’iniciar el procediment, adreceu-vos a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Campus de Blasco Ibáñez, av. de Blasco Ibáñez, 32, 46010 València.

Procediment

        Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça s.virtual@uv.es o, bé, de manera presencial, a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, planta baixa, 46010 València mitjançant aquesta instància de sol·licitud.

        Més informació: svirtual@uv.es

Itinerari formatiu específic curs 2016/2017

Gestió: Servei d’Extensió Universitària, Amadeu de Savoia, 4, València, 963983800, extensio@uv.es

Oferta formativa: Un grup, en horari de vesprada al llarg del curs acadèmic 2016-2017. La oferta formativa és presencial, i per tant l’assistència a clase obligatoria.

Alumnes per grup: Mímim d’alumnes per a l’activació del mòdul: 20 alumnes. Màxim d’alumnes per grup 35 alumnes.

Calendari d’automatrícula: L’automatrícula es realitza exclusivament per Internet, fent el pagament amb targeta bancària.

Automatrícula: Comença el 19 de setembre de 2016 a les 9.00 hores, fins al dia abans del començament del mòdul, o que es completen les places ofertes.

Ruta d’automatrícula: https://webges.uv.es/portalumne --- Matrícula altres estudis i activitats --- Matrícula d’Activitats del Servei d’Extensió Universitària. Accés com a usuari vinculat (per a estudiants matriculats a la Universitat de València) o registre de nous usuaris (per a la resta)

Una vegada dins de de l’automatrícula cal triar als tres descriptors Campus: Blasco Ibàñez; Tipus: Cursos Extensió Universitària; Quadrimestre 1 o 2 (1 per als mòduls 1 i 3) i( 2 per als mòduls 2 i4) i fer clic a la lupa.

Requisits d’accés: Nivell B1 de francès de la Universitat de València o equivalent i Títol de grau, llicenciatura, diplomatura o enginyeria o haver cursat i aprovat 100 crèdits d’un d’aquests títols.

Preu dels cursos: Comunitat Universitària 123,54 € per mòdul; Públic en general 151,50 € per mòdul.

Avaluació: L'avaluació dels cursos serà contínua i global i es tindrà en compte el progrés. S'inclourà una prova final basada en els continguts i activitats realitzades durant el curs.

 

Programa formatiu i cursos per a l’obtenció de la competència professional:
Cal cursar 4 mòduls.

Mòdul Calendari Horari Aules
Mòdul 1: Expression française orale appliquée à l’enseignement (6 crèdits) Del 10 d'octubre fins al 21 desembre de 2016 Dilluns, dimecres de 16 a 18:30 hores

Dilluns:Aula SC2. Aulario III.Blasco Ibañez.

Dimecres. Aula 5.1. Aulari VI. (c/ Doctor Moliner s/n)
Mòdul 2: Expression française écrite appliquée à l’enseignement (6 crèdits) Del 10 d'octubre fins al 21 desembre de 2016 Dilluns, dimecres de 18:30 a 21:00 hores

Dilluns:Aula SC2. Aulario III.Blasco Ibañez.

Dimecres. Aula 5.1. Aulari VI. (c/ Doctor Moliner s/n)
Mòdul 3: Langue spécialisée et terminologie dans l’enseignement en français (6 crèdits) Del 1 de febrero fins al 12 de abril de 2017 Dilluns, dimecres de 16 a 18:30 hores Aula A24. Aulari I.(Menendez Pelayo,s/n).Blasco Ibañez
Mòdul 4: Outils et ressources TICE appliqués à l’enseignement en français (6 crèdits) Del 1 de febrero fins al 12 de abril de 2017 Dilluns, dimecres de 18:30 a 21:00 hores Aula Informatica Clinica odontología (Estomatologia).Gasco Oliag, 1).Blasco Ibañez

Una vegada s’haja superat el programa formatiu, cal demanar el certificat de capacitació al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies