• Estudiants del Campus de Tarongers UV

Llista de Vídeos

Els tres candidats al Rectorat de la Universitat de València han mantingut una trobada amb l’actual rector, Esteban Morcillo, la secretària general, María José Añón, i el president de la Junta Electoral, Carlos Alfonso, per a conèixer amb detall totes les infraestructures i altres elements de suport que posa al seu abast la institució.
Tres candidatures es presenten a les eleccions al Rectorat de la Universitat de València. Es tracta de la catedràtica de Psicologia Bàsica i actual Vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, María Vicenta Mestre; la catedràtica d'Economia Financera i Comptabilitat María Antonia García Benau, i el catedràtic d'Astronomia i Astrofísica Vicent Martínez. Per primera vegada en la història, hi haurà dues candidatures que estan encapçalades per dones.
La historiadora i teòrica del feminisme, Isabel Morant, catedràtica emèrita de la Universitat de València, serà reconeguda amb la Medalla de la institució per la seua trajectòria com a historiadora i les seues investigacions epistemològiques i teòriques sobre el subjecte femení en la història i en la vida quotidiana. També per ser la primera Vicerectora de la Universitat i l'etapa que va dedicar a la gestió universitària.
En aquest capítol coneixerem l'afició pel patinatge de Luis Gutiérrez, estudiant del Grau en Enginyeria Multimèdia. Va descobrir l'afició al patinatge a la seua ciutat, Saragossa, i des d'aleshores ho té com una passió que empra com a forma de relaxació de les seues obligacions. Luis ens parla de la contradicció que hom pot trobar entre un treball tan sedentari com els que puguen proporcionar uns estudis com els d'enginyeria multimèdia, i el patinatge, però per a ell són dues passions paral·leles.
Un estudi basat en la comparació entre orxates d'origen artesanal i orxates d'origen industrial determina quina és l'orxata més sana.
La Universitat de València s'ha convertit en la tercera ciutat espanyola, i una de les capdavanteres de la Unió Europea, en recepció d'estudiants Erasmus durant el curs 2015-2016, amb vora 2.200 estudiants acollits, segons les dades de la Comissió Europea.
Una estudiant de la Universitat de València, Maria, mostra com és la seua habitació per donar pistes als espectadors per a què puguen endevinar què és el que estudia.
Estrenem un nou programa. Estudiants que ens visiten des de l'estranger ens expliquen la seua experiència entre nosaltres i la comparen amb el seu país d'origen. Hui, Fabian, d'Alemanya, per a qui allò més valuós és la mentalitat de la gent i la forma de relacionar-se. Li agrada que els espanyols siguen tan oberts i la facilitat per entaular conversa amb la gent de forma ràpida.
Una investigació de l'institut Incliva de la Universitat de València ha conclòs que portar un estil de vida actiu retarda de forma significativa l'aparició de la fragilitat, una síndrome que afecta aproximadament al 15% de la població major de 65 anys i que provoca un augment del risc de discapacitat, i fins i tot de mortalitat. Estudis recents, a més, han demostrat que la fragilitat no només es pot prevenir, sinó també revertir.
Vídeo de la jornada d'Innovació en Enginyeria Química organitzat en el marc de l'assignatura de Gestió Integral de la Qualitat, la Seguretat i la Innovació en Enginyeria Química del Màster d'enginyeria Química de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València durant el curs 2015/16. Professor responsable: José Badia. Activitat emmarcada en el projecte IDIQ-YOIQINNOVO: Desenvolupament de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria tecnològica mitjançant l'aprenentatge basat en projectes i aula inversa. Aquest projecte ve avalat pel Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, amb referència UV-SFPIE_RMD16-415615.
En aquest video es realitza una tècnica d'anestèsia a un pacient infantil, mostrant aspectes a considerar en aquest tipus de pacients, tant per la tècnica com pel maneig de la conducta. 1. Conèixer la tècnica anestèsica a realitzar. 2. Conèixer i aplicar adequadament les maniobres de distracció en realitzar l'anestèsia, tant de l'operador com de l'ajudant. 3. Monitorizar adequadament al pacient abans, durant i després de realitzar la tècnica anestèsica. Música: It's crazy by Mise Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) Autors: Paredes Gallardo, Vanessa; Estrela Sanchís, Filomena; Aura Tormos, Iñaki; Gandia Franco, Jose Luis; Zamora Martinez, Natalia; Tarazona Alvarez, Beatriz; Bellot Arcís, Carlos
Video de la II Jornada d'IQ-Innovació en Enginyeria Química del Màster en Enginyeria Química que s'ha desenvolupat dins de les activitats del Projecte d'Innovació docent IDIQ-YOIQINNOVO (UV-SFPIE_RMD16-41561) articulat a través de l'assignatura del Màster “Gestió Integral de la qualitat, la seguretat i de la innovació”. Tots els estudiants implicats van rebre un obsequi per la seua participació i es van premiar els millors projectes, en un esdeveniment que va fomentar la interacció, el debat i la trobada de sinergies i inquietuds d'innovació. El video resume la jornada, que en aquesta ocasió va versar sobre el tema "Solucions tecnològiques enfocades a la reducció de residus en diferents sectors industrials de l'alimentació".
Vídeo commemoratiu del desè aniversari de l'Institut Confuci de la Universitat de València, "Deu anys, deu fites".
La recent detecció d'ones gravitacionals i radiació electromagnètica procedents d'una col·lisió d'estels de neutrons inicia l'era del multimissatger en la recerca en astronomia. José Antonio Font, director del Departament d'Astronomia i Astrofísica i investigador principal de la col·laboració VIRGO en la Universitat de València, explica la importància d'aquest descobriment.
L'aula Virtual d'ADEIT és un entorn de trobada i aprenentatge dinàmic i d'intercanvi on s'han engegat noves eines de suport a l'aprenentatge i la formació online de postgrau de la Universitat de València, així com altres accions de formació contínua.
Encara no saps que votem el proper 23 de novembre? T'ho expliquem en aquest vídeo! Fes que s'escolte la teua veu!
Un vídeo de la Unitat d'Igualtat per impulsar la participació de les dones en els procesos electorals de la UV.
'Ritmes de la Coma' és fruit d'un projecte d'innovació docent del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València desenvolupat per estudiantat del Grau en Treball Social, liderat pel professor José Javier Navarro (Departament de Treball Social i SS.SS / Institut de Desenvolupament Local). Mostra els diferents.
La Universitat de València ha desenvolupat una metodologia i una aplicació mòbil (Liad@s) pionera per a la prevenció de la violència de gènere en adolescents. L'app a mode de joc per a mòbil promou relacions de parella saludables, igualitàries i respectuoses entre adolescents; desmunta el mite de l’amor romàntic i ajuda a detectar comportaments masclistes i violents. El joc té com a nom Liad@s i està disponible per a sistemes Android i IOS, està destinat a joves d’entre 12 i 18 anys.
Facultat d'Economia Modera: Dra. Carmen Pérez Cabañero
Moderen: Dr. Enrique Bigné, Dra. Carla Ruiz
Cloenda Facultat d'Economia Conferència “La nueva ley de Turismo, Ocio y Hospitalidad de la Comunitat Valenciana”
Aquest lapse de temps mostra com es provaren els tractaments al Laboratori d'Investigació en Economia Experimental del Comportament LINEEX. Un equip de 7 persones realitza experiments funcionals i de càrrega per garantir el millor resultat en executar la sessió.
Nous cursos del Servei d'Extensió Universitària de la Universitat de València.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies