• Estudiants del Campus de Tarongers UV

Llista de Vídeos

La Universitat de València participarà en la celebració de la Nit Europea de la Ciència i la Investigació, que tindrà lloc el pròxim 28 de setembre a més de 300 ciutats europees de 30 països. Es tracta de la primera vegada que la Comunitat Valenciana forma part d'aquest esdeveniment, que ha sigut impulsat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana. A més de la Universitat de València, estaran presents la resta d'universitats públiques valencianes i diferents centres investigadors i administracions públiques.
La Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha lliurat un diploma a l'equip d'estudiants de la Universitat de València que ha resultat guanyador de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d'enguany. Els cinc estudiants provenen de titulacions diverses, com Sociologia, Medicina, Dret o Ciències Polítiques.
Arran del debat social generat per les últimes sentències en matèria de violència masclista.Intervenen: Lucía Avilés Palacios, magistrada i portaveu de “Mujeres Juezas”; Teresa Peramato Martín, fiscal adscista a la Fiscalia de sala contra la violència contra la dona; Margarita Soler Sánchez, presidenta del Consell Jurídic Consultiu i professora de Dret Constitucional UV. Modera: Rosa Solbes López, periodista.
Lliurament dels premis als millors TFG, TFM i tesi doctoral en matèria de dones i per la igualtat de gènere.
La Universitat de València organitza la primera edició de la 'Summer School Challenges for the XXI Century: Data, Information and Communication', una escola d'estiu internacional en la qual s'aborden durant dues setmanes els reptes de la gestió i processament de les dades. Especialistes del camp de l'enginyeria informàtica, matemàtics, economistes o periodistes aprofundiran en aquestes qüestions.
Aquesta setmana s'ha estrenat dins del programa "La Aventura del Saber", en La 2 de TVE, la sèrie de microespais "Universo Sostenible". Es tracta d'una coproducció de CRUE-Universitats Espanyoles, que ha sigut dissenyat i coordinat pel Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València, amb el qual es pretén acostar a la societat les investigacions i el coneixement desenvolupats a les universitats.
La Universitat de València i la Universitat Politècnica de València han presentat un programa conjunt de docència i recerca al voltant de les Falles, amb el suport d’institucions afins a aquestes festes, com el Museu Faller.
Després de 50 anys, els últims estudiants en fer servir La Nau com a centre d’estudis reglats, es junten per reviure la seua joventut i observar com ha canviat aquest edifici històric.
La setmana passada, la Facultat de Dret de la Universitat de València va acollir una taula redona amb el nom “La Punta, una vulneració dels drets humans”. Aquesta es va celebrar en el marc de la presentació a Amnistia Internacional d’un informe que tracta la possible vulneració dels drets humans en la pedania La Punta de l’Horta de València.
"Construïm Drets: Mirant cap al futur. Cinquanta anys de CC OO-PV (1966-2016/18). El sindicat CCOO PV commemora el cinquantè aniversari de la seua fundació com una organització sindical de caràcter sociopolític, amb el propòsit de conquistar els drets que la dictadura franquista negava als treballadors que defensaven allò que en altres països del seu entorn eren drets reconeguts.
Divendres passat va prendre possessió la nova Delegada de la Rectora per l’estudiantat, Meme Elizalde, en un acte al Saló d'Actes del Rectorat. La figura de la Delegació d'Estudiants de la Universitat de València és un model únic a Espanya de participació de l'estudiantat en les decisions del govern de la institució.
La setmana passada es va celebrar en el Paranimf de La Nau la primera sessió de l'acte d'investidura dels nous doctors i doctores per la Universitat de València del curs acadèmic 2016-2017.
La Universitat de València va celebrar la setmana passada la segona sessió de l’acte d’investidura dels nous doctors i doctores del passat curs acadèmic 2016-2017 en el Paranimf de La Nau.
El professor de Ciència Política Ignacio Sánchez-Cuenca parla sobre democràcia a La Nau
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies