• Estudiants del Campus de Tarongers UV

Llista de Vídeos

Es descobreix un mètode per a detectar el bacteri de la toxoplasmosi en el pernil curat.
Fem un recorregut pel Campus de Burjassot en un minut. Gaudeix-lo.
En este capítol visitem el Jardí Botànic de la Universitat de València, un dels seus espais més emblemàtics i refugi de nombroses espècies de flora i fauna enmig de la ciutat. Un lloc per perdre's i relaxar-se. En les seues intal·lacions també es realitzen nombroses activitats.
En aquesta ocasió, fem un recorregut per les instal·lacions de l'ETSE (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria), una visita relaxada, admirant les línies i els espais d'aquest edifici singular.
Televisió Espanyola, amb la col·laboració de CRUE Universitats Espanyoles, ha començat l’emissió de la nova sèrie “La Universitat Respon”. A través del programa “La aventura del saber”, de La 2, aquesta sèrie tracta les principals línies d’investigació i els avanços científics i socials generats en les diferents universitats espanyoles.
L'Edifici del Rectorat va acollir el passat 10 d'abril l’acte administratiu de presa de possessió de Mavi Mestre com a Rectora de la Universitat de València.
Vídeo del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner on s'explica la utilitat, com emplenar-les i algunes característiques de les enquestes d'avaluació docent a la Universitat de València (UV).
La Universitat de València ha retut homenatge a Vicent Andrés Estellés, en el vint-i-cinc aniversari de la seua mort. Estellés està considerat el poeta valencià més important de l’època contemporània i un dels principals noms de la poesia escrita en llengua catalana durant el segle XX.
Carmen Calvo, exministra de Cultura, Secretària d’Igualtat del PSOE i compromesa amb el feminisme i la igualtat de gènere, parla de la igualtat com espina dorsal de la democràcia.
El passat 28 de març es va formalitzar la donació de cinc obres dels artistes contemporanis Artur Heras, José Maria Yturralde i Rafael Armengol a la Universitat de València en un acte celebrat a la Sala Acadèmia del Centre Cultural La Nau.
L'activista i teòrica del feminisme Jo Freeman ens parla en aquest primer programa de Microconverses, de l'organització interna dels moviments socials, especialment dels col·lectius feministes.
La Universitat de València ha acollit la presentació de les conclusions finals del projecte CAMP-sUmp, un projecte d’investigació on ha participat l'INTRAS (Institut de Trànsit i Seguretat Vial de la Universitat de València) destinat a proposar i establir instruments que faciliten els desplaçaments d’estudiants i treballadors de manera sostenible.
El professor de ciència política Daniel Innerarity ens parla de la situació política de la Unió Europea arran de la crisi econòmica i la crisi dels refugiats.
Anna Freixas, professora jubilada de la Universidad de Córdoba i escriptora feminista, va presentar el seu darrer llibre on reflexiona sobre el silenci que hi ha a l’hora de parlar de la sexualitat de les dones majors.
Cicle "Visca el carrer!". La transformació de la mobilitat i l'espai públi. Taula redona al voltant de l'exposició "Visca el carrer!". Comerç i espai públic. Quin és el paper del comerç en la vitalitat de l’espai públic?
Cicle "Visca el carrer!". La transformació de la mobilitat i l'espai públic. Tallers de debat sobre el futur del transport públic de València.
Cicle "Visca el carrer!". La transformació de la mobilidad i l'espai públic. Taula redona al voltant de l'exposició "Visca el carrer!" Mobilitat i convivència. Com conviu la vida urbana amb la mobilitat? Com es gestiona eixa convivència?
La directora de El Intermedio, Carmen Aguilera, i el seu presentador, El Gran Wyoming, oferiren una xarrada en el Saló d'Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació en la qual explicaren interioritats del programa i reflexionaren sobre el paper de la informació en la societat actual, òrfena de programes com el seu.
La Universitat de València ha investit com doctora 'Honoris Causa' a la historiadora de la ciència Londa Schiebinger. Schiebinger és professora a Stanford i destacada promotora de l’excel·lència de les dones en ciències i enginyerie.
Javier Echeverría, filòsof, matemàtic i humanista, tracta conjuntament innovació i investigació. Utilitza el concepte de "tecnopersona" i ens parla sobre la seua relació amb la innovació i la tecnologia.
En el Dia Internacional de la Dona, les estudiants de la Universitat de València es van concentrar davant de les portes del Rectorat amb la intenció de reivindicar la igualtat entre homes i dones dins d’unes jornades feministes que comptaren amb diverses activitats culturals.
La catedràtica de Psicologia Bàsica Mavi Mestre ha estat escollida com a rectora de la Universitat de València, la primera dona en la història de la Universitat en assumir el càrrec, després d'una segona volta electoral molt ajustada.
Aquest nou capítol de la sèrie MiniDivulga explica els resultats d'una investigació en la qual s'estudien les adaptacions del cicle reproductiu dels rotífers, uns animals microscòpics que viuen en les terres humides, entre altres espais, segons els canvis ocorreguts en el medi.
Seguiment en directe de la segona volta de las eleccions al Rectorat de la Universitat de València 2018.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies