• Agenda mòbil UV

Perifèries 11-12

Imatge de l'activitat
Schedule:
  • From 22 march 2012 to 15 april 2012. Tuesday, wednesday, thursday, friday and saturday at 10:00 to 20:00.
  • From 22 march 2012 to 15 april 2012. Sunday at 10:00 to 14:00.
 

Place: Sala Thesaurus. La Nau (Univesitat, 2)

 
Description:

Perifèries 11-12 tindrà lloc a València del 21 març al 15 d'abril del 2012. En esta ocasió l'equip de Perifèries, junt amb Medialab-Prado, convoca a la presentació de projectes i comunicacions per al seu desenrotllament i presentació en el Taller Seny de carrer. Totes les activitats que s'integren en Perifèries 11/12, tindran lloc a la Sala Thesaurus des del 21 al 31 de març. Els resultats derivats d'estes trobades es materialitzaran en una exposició que romandrà en la mateixa sala fins al 15 d'abril inclòs.

Perifèries 11-12 implementa una convocatòria que seguix la metodologia experimentada per Media-Lab Prado en Ciència de Barri, i que des de Perifèries denominem Seny de carrer.

Esta convocatòria s'obri a les especificitats, a l'emergència i visibilización de comunitats que estan experimentant amb la producció i la distribució de coneixement a través de projectes col·lectius, contextos locals i experiències a peu de carrer.

Els projectes seleccionats tindran com a objectiu fonamental, a més de l'organització i el desenrotllament del coneixement, la seua aplicació en la presa de decisions i en el redisseny de l'agenda pública, entrant en diàleg amb les polítiques urbanes, mediambientals, culturals, educatives o tecnològiques desenrotllades pels governs, i influint de manera efectiva en la configuració del local i en les condicions de vida en els barris i en el carrer com a expressió d'allò per construir, allò que està succeint o per succeir.

Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Diumenge i festius de 10 a 14 hores. Entrada gratuïta, aforament limitat

 
Organized by:

Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Planificació.

 

Contact: exponau@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy