News

 • Matricula

  29/06/18

  Preparar Matrícula 2018-19 (per a estudiants de Màster de la Universitat de València que no hagen finalitzat els seus estudis)

  T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Màster en la Universitat de València. Podràs validar o modificar les teues dades administratives en:

  PreparaMat (enllaç "Preparació matrícula 2018/2019" dins del apartat "Ajudes Prèvies")

  Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: Ordre de domiciliació bancària

  La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular.

  T’informem així mateix, que el període de matrícula serà del 26 al 31 de juliol, del 19 al 21 de setembre i del 27 al 28 de setembre.

 • Erasmus

  07/11/17

  CONVOCATÒRIA BEQUES ERASMUS MUNDUS-Curs 2018-2019, per a cursar: "Màster Universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans"

  NOVA CONVOCATÒRIA DE BEQUES ERASMUS MUNDUS PER

  "Màster universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans"

  Curs 2018-2019

  (https://www.erasmuswop.org)

  Nova convocatòria de beques ERASMUS MUNDUS per a estudiants que volen participar en el Màster universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans (WOP-P). El Màster WOP-P té com a objectiu formar els estudiants com a professionals competents en l'àrea de la Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans i s'ha consolidat com un dels màsters europeus de més alta qualitat en aquesta àrea aplicada. Els estudis tenen una durada de dos anys (120 crèdits ECTS) i s'han de fer en almenys dues de les quatre universitats que formen part del consorci europeu: Universitat de València (Espanya), Universitat de Barcelona (Espanya), Ànima Mater Studiorum-Università di Bologna (Itàlia), i Universidade de Coimbra (Portugal). Recentment s'han incorporat: la universitat de Brasília al Brasil, la Universitat de Baltimore, Institut de Tecnologia d'Illinois, Institut de Tecnologia de Florida, la Universitat de Puerto Rico i la universitat de Guelph al Canadà.

  Pel proper curs 2018-2019 s'ha obert una convocatòria de beques per a estudiants que vulguin estudiar el màster.

   a) beques per a estudiants de "Programme Country Institutions", 1000 euros per mes, més ajuda per al pagament de la matrícula i viatges (veure https://www.erasmuswop.org)

  b) beques per a estudiants de "Partner Country Institutions", 1000 euros per mes, més ajuda per al pagament de la matrícula i viatges (veure https://www.erasmuswop.org)

  Beques estudiants: termini obert del 1 novembre 2017 al 31 gener 2018.

  Període d'admissió per al màster WOP-P (si no se sol·licita beca Erasmus Mundus): des del 1 febrer 2018 a Julio-Setembre de 2018.

  Més informació a la pàgina web del programa https://www.erasmuswop.org

  https://youtu.be/ua0BmWAeE3M

  @WOPPMaster

   

 • Carnets

  19/10/17

  Emissió de carnets

  A partir d'avui es podrà obtenir la impressió instantània del carnet en les sucursals del Banc de Santander en els 3 campus de la UV, però l'atenció es realitzarà exclusivament els dies dimarts i dijous de 9:00 a 10:30 h. i de 15:30 a 17:00 h.

 • Espera

  27/09/17

  Resultats crida llista d'espera fase 2

  A partir d'avui 27 de setembre, es poden consultar els resultats de la crida de llista d´espera, de fase I de preinscripció en màsters, per al curs 2017-2018. La automatrícula és els dies 28 i 29 de setembre.
  Ells interessats han d’accedir a través de “el meu lloc personal”, a la seu electrònica de la Universitat de València: http://entreu.uv.es/
  Més informació sobre el resultat de la preinscripció: http://ir.uv.es/tg4N4fL
  Més informació sobre el procediment de matrícula: http://ir.uv.es/q8WqV0X

 • Resolution

  18/09/17

  Resolutions for admission in master’s degrees for the 2017-2018 academic year (Phase 2)

  The results of the second pre-enrolment phase for official master’s degree for the 2017-2018 academic year have been published. The lists can be checked at the corresponding tab in the pre-enrolment (http://links.uv.es/qX3in8b).

  Complementarily and for informative purposes waiting lists, are also published. The “excluded” applications are not reflected in these lists.

  To know if you have been “conditionally” admitted or you are “conditionally” in a waiting list and therefore you must rectify your application before the enrolment, you must check the notification in your “personal site” (http://ir.uv.es/FJUi1XP). That information is not reflected in the lists.

 • Cards

  11/09/17

  University cards printing

  If you are new student or you don't have the university card in force, check here.

   

 • Enrolment

  20/07/17

  Extension of the Master's Degree Online Enrolment Period

  Those students that submit the doicuments by 20th July will be able to enrol online on 21st July.

 • Proves d’especialitat

  27/06/17

  Specialty tests for access to the Master's Degree in Secondary Education Teaching 2017-18

  Check the website of the Master's Degree in Secondary Education Teaching, news section, the calendar of the specialty tests and the list of persons called.

  Remember that in order to take the specialty test, you must enroll in the secretary of the Secondary Master's Degree (Av. Alcalde Reig nº 8), where it will be facilitated the receipt of the fee paid for this concept. Without the presentation of this document, you will not be able to perform the test.

 • Ampliació

  19/06/17

  Master’s Degrees Preenrolment is now open for Phase II

  These Master’s studies are closed:

  Master's Degree in Biotechnology of Assisted Human Reproduction

  Master's Degree in General Health Psychology

  Check our offer here

   

  Deadline for applying is 1st September. Get information about requirements here

 • Call Masters' Programmes

  15/06/17

  Last day-Pre-enrolement for master's studies

  Today, June 15 at 14:00 finishes the pre-registration deadline in Phase I for master's studies. You will not be able to request changes or modifications of your application from that time.

   

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy