University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants en classe

Conferència de José María Vera: La societat civil davant la desigualtat

  • October 10th, 2018

La Nau Gran comença el seu cicle de 5 conferències anuals amb José María Vera, director general d'Oxfam intermón, qui ens parlarà de la desigualtat en la nostra societat i el poder que els ciutadans tenim per combatre-la.

La conferència tindrà lloc el dilluns 15 d'octubre a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, començarà a les 18:00 hores. L'entrada és lliure fins completar l'aforament.

L'alumnat matriculat en la conferència haurà de signar en les llistes d'assistència que estaran disponibles abans de l'inici i després de la finalització de l'acte.

José María Vera és director general d'Oxfam Intermón i membre del comitè de direcció d'Oxfam Internacional. Químic Industrial de professió va iniciar la seua relació amb la Cooperació en una ONG a Perú, on va fer el seu primer contacte amb Oxfam Intermón arribant a dirigir el seu Departament de Campanyes i Estudis. Després d'un parèntesi de sis anys en la Secretaria General Iberoamericana coordinant els programes de cooperació de les Cimeres Iberoamericans, torna a Intermón Oxfam per dirigir la institució. Va ser cofundador a Espanya d'Enginyeria sense Fronteres i a títol personal manté col·laboracions voluntàries amb diverses organitzacions socials.

 

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy