University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants en classe

Dates importants de matrícula

  • June 18th, 2019
sala biblioteca

La recollida de sobres de matrícula es podrà efectuar al carrer Amadeu de Savoia 4, baix, seu del Servei d'Extensió Universitària però com que el dia 24 de juny ha estat declarat festiu, els sobres es podran recollir del 25 de juny al 5 de juliol, de 09:00 a 14:00.

De tota manera, us recomanem vindre durant la segona setmana per evitar cues innecessàries i poder garantir que estiguen inclosos en el sobre tots els horaris necessaris per organitzar la seua matrícula.

La matrícula dels tres cursos dels diferents itineraris i dels dos cursos de ANCLA es realitzarà del 8 al 31 de juliol (el dia i hora que figure al sobre de cada estudiant).

La matrícula de Nau Gran: Estudi General serà del 2 al 10 de setembre (el dia i hora que figure al sobre de cada estudiant).

La reunió d'inici de curs i benvinguda tindrà lloc el 05 de setembre de 2019 a les 10:30 h. a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i CC. de l'Educació.

Les classes comencen el dilluns 09 de setembre.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy