University of Valencia logo Logo del portal

.

Institut Interuniversitari López Piñero. Palau de Cerveró

.

Col·lecció cientificomèdica permanent en el Palau Cerveró

.

Dibuix de S. Ramón y Cajal

.

Biblioteca Historicomèdica "Vicent Peset Llorca"

.

Teachers of the Faculty of Medicine (1922)

.

Calligraphy of diseases

Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica

La Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica és una societat científica filial de l’Institut d’Estudis Catalans, adscrita a la Secció de Ciències i Tecnologia i a la Secció de Ciències Biològiques.

14 september 2017

La SCHCT impulsa les recerques històriques sobre el passat científic i tecnològic, amb la inclusió de totes les activitats científiques (sense exceptuar-ne els estudis de la persona i de la societat) de totes les èpoques, de totes les localitzacions i de tots els enfocaments de treball rigorosos. Tant des del punt de vista del descobriment i la producció de teories científiques, de pensament científic i d’innovacions tecnològiques, com des del punt de vista de llur aplicació i llur difusió, incloent-hi l’ensenyament.

La SCHCT fa:

  •  col·loquis: Cicles de conferències i seminaris sobre diferents temes relacionats amb la Història de la Ciència i la Tècnica i la seua divulgació
  •  jornades: A anys alternats es celebren la Jornada d’Història de la Ciència i l’ensenyament i la Jornada d’Història de l’Astronomia i la Meteorologia
  • Trobada: Reunió científica general que, cada dos anys, té per objectiu acollir els treballs de recerca i les activitats que duen a terme els socis i tothom qui vullga participar.  
  • Escola de Primavera: Té com a objectiu l’estudi de la interacció entre la ciència i els seus públics a través de l’observació d’espais i pràctiques de comunicació. Conjuntament  amb l’IME
  • Arban: Agenda global d’activitats d’Història de la Ciència, la Tècnica i la Medicina que tenen lloc a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. 

Visiteu la web de SCHCT

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy