University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

BONES FESTES! FELIÇ ANY 2022!

  • December 20th, 2021
Bones festes IILP

Acomiadem aquest any 2021 amb totes les dificultats dels darrers mesos, però també amb l’esperança que comporta l’arribada de noves persones, projectes i activitats. El darrer butlletí de 2021 informa d’un bon grapat d’aquestes activitats per als propers mesos, però encara hi ha moltes altres que informarem més endavant. Hem d’agrair l’esforç, la professionalitat i la generositat dels membres de l’Institut Interuniversitari López Piñero, que han fet possible aprofitar al màxim els recursos online i reviscolar les activitats presencials del centre dins del límits imposats per les condicions sanitàries i la prudència. Malauradament, aquests condicions no ens permeten organitzar el tradicional àpat nadalenc per tal d’acomiadar l’any i compartir els bons desitjos per a l’any vinent. Ho hem de fer de forma electrònica, tot i que no siga el procediment més adient, ni de bon tros!

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració a totes les activitats del centre, molt bones festes i millor inici de l’any 2022!

 

NOTA INFORMATIVA

El Palau de Cerveró romandrà tancat del 31 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022, ambdós inclosos, per les vacacions nadalenques.