University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

Conferencies de Josep Lluís Barona professor visitant a Japó

  • November 28th, 2022
Josep Lluis Barona Japó

El dimarts 29 de novembre a les 15h (hora del Japó), JL Barona impartirà la conferència-col·loqui "Historical-ecology of the COVID pandemic". La conferència s'impartirà a l'Aula 203 de l'IROAST (International Research Institute for Advanced Science and Technbology).

El divendres 2 de desembre a les 15h (hora del Japó), JL Barona impartirà la conferència-col·loqui "The international impact of Japanese nutritional science and policies (1920-1945)". La conferència s'impartirà a l'Aula 203 de l'IROAST (International Research Institute for Advanced Science and Technbology).

El 7 de desembre, JL Barona impartirà la conferència inaugural del simposi "100 years' history and perspective of National Institute of Health and Nutrition, Japan", que forma part del 22nd IUNS-International Congress of Nutrition, que se celebrarà entre el 7 i el 9 de desembre en el Fòrum Internacional de Tòquio. La seua ponència es titula: "The International Impact of Tadasu Saiki (1876-1959) and the Imperial Institute of Nutrition (Tòquio)" i coincidirà amb la presentació del seu llibre "Nutritional Policiy amd Internacional Health” (Brussel·les, Peter Lang, 2021), centrat en la figura de Tadasu Saiki i la seua labor de promoció de la ciència de la nutrició a tot el món.

Enllaç visita de JL Barona al director de IROAST:

https://iroast.kumamoto-u.ac.jp/news/iroastvisiting-professor-barona-vilar-and-mazhitova-paid-courtesy-visit-to-director-takashima/