University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

Entrevista a Carmel Ferragud: “A Wikipedia ja hi ha una entrada sobre la reacció de les religions del món enfront del coronavirus”

  • May 15th, 2020
Carmel Ferragud

En temps de COVID-19, propostes de la SCHCT per pensar històricament el present

8è lliurament “En temps de COVID-19”

Parlem amb Carmel Ferragud sobre la pesta, l’assot epidèmic dels segles medievals i moderns, i les explicacions i comportaments religiosos durant aquella malaltia.

https://blogs.iec.cat/schct/en-temps-de-covid-19/

https://youtu.be/uHt1CAOj5SA

Carmel Ferragud és professor d’Història de la ciència a la Universitat de València i investigador sobre la història de la medicina a la societat europea medieval.

En aquesta entrevista, Carmel Ferragud ens parla sobre el paper de les religions i de la ciència durant la pesta de 1348 i sobre el seu origen i similituds amb la crisi actual. A més, analitza per què s’ha disparat el reconeixement social als professionals sanitaris i la seva relació amb la figura Déu.

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy