University of Valencia logo Logo del portal

  • IHMC

Jacalyn Duffin - The Stethoscope

Convert to PDF (new window)
 

Jacalyn Duffin, professora canadenca, especialista d'història de la medicina i particularment en la biografia de René Laënnec, descobridor de l'estetoscopi, va donar una  interessant conferència a l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero" el dia 22 de febrer de 2017, dins del cicle d'activitats de l'exposició organitzada pel professor Joan Lloret: "Auscultar per escoltar". 
La conferència va servir per a repensar l'atribució de descobriments, els usos dels sentits dins de la medicina, els processos d'arribada de nous instruments per al diagnòstic mèdic i els canvis dins de les relacions entre doctors i pacients, a més de moltes altres qüestions que varen animar el debat posterior.
La conferència impartida per la professora Jacalyn Duffin respecte a l'estetoscopi ja està disponible a la pàgina web
<http://mmedia.uv.es/buildhtml/47988>

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy