University of Valencia logo Logo del portal

  • IHMC

Taula redona: "Més enllà de Rachel Carson: pesticides, experts i controvèrsies públiques"

Convert to PDF (new window)
 

Cicle: Ciència democràtica

Organitza: SCHCT/CEHIC

Amb el suport del projecte: “Toxic Spain”, HAR2015-66364-C2 (MINECO/FEDER)

Han passat 57 primaveres des de que la biòloga nord-americana Rachel Carson va publicar la seva Primavera silenciosa (Silent Spring, 1962) per denunciar l’efecte perniciós dels pesticides i en particular del DDT en els éssers vius, i es convertí així en un símbol del moviment ambientalista. Malgrat el paper simbòlic i efectiu del llibre de Carson, els pesticides tenen una llarga història al segle XX i arriben fins al nostre present com un problema controvertit, sovint amagat i sempre qüestionat  a l’esfera pública- el debat recent sobre el fong “candida auris” en seria un bon exemple-.

En aquesta sessió, científics experts en pesticides i historiadors de la ciència debatran sobre el problema dels pesticides al passat i al present, junt amb el públic assistent.

DURATION: 2 h 19 min

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy