Activa Cultura: Benlieusards

  • University Culture Service
  • July 28th, 2022
 

Projecte desenvolupat per Gevord Nazaryan, estudiant del Màster de Gestió cultura, es tracta d'una exposició fotogràfica en la que es pretén fer un homenatge als nostres pares, la primera generació d’immigrants que ha arribat a Espanya i ha aconseguit que els seus fills prosperen.

D’aquesta manera, en primer lloc es va contactar amb diferents fills d’immigrants amb un paper destacat en la societat valenciana. Persones de l’àmbit educatiu, científic, cultural, esportiu, entre altres.

Així, en primer lloc, es va contactar amb aquestes persones per tal que ens contaren les seues històries i els sacrificis que van fer per a que els seus fills pogueren prosperar. En segon lloc, es va entrevistar als pares, els protagonistes d’aquesta exposició.

Mentre els entrevistem, aquestes entrevistes van gravades i al finalitzar-les, varem fotografiar als entrevistats.  El que es va pernsar per a l’exposició va ser exhibir les fotografies dels pares, amb una breu descripció de com arribaren a Espanya i per totes les situacions que han passat per a tractar d’assolir els seus objectius. El recorregut acabava amb les fotografies dels fills d’immigrants identificant-los amb els seus pares.

Finalment, hi havia una bústia en el que els visitants ens exposaven les seues idees al voltant de la immigració. Sobretot es volia recopilar i  llegir la opinió de la població migrant, per saber-ne més sobre les seues experiències personals.

File in: Exposicions