Adela Cortina rep el doctorat ‘honoris causa’ per la Universidad Nacional de Colòmbia

  • Press Office
  • September 27th, 2019
 
Adela Cortina.
Adela Cortina.

La professora emèrita de la Universitat de València Adela Cortina ha rebut (dijous 26) el doctorat ‘honoris causa’ per la Universidad Nacional de Colòmbia. L’excatedràtica d’Ètica i Filosofia Política va rebre el guardó a la seu de Bogotà de la universitat americana.

La sessió solemne començà a les 9 hores a l’auditori principal del Centro de Convenciones Alfonso López Pumarejo, edifici Uriel Gutiérrez. Posteriorment, a les 16 hores, Adela Cortina pronuncià la conferència ‘¿Para qué sirve realmente la ética?’, a l’Auditorio León de Greiff, de la universitat, situat a l’avinguda de Carrera.

Adela Cortina ha rebut nombrosos doctorats ‘honoris causa’ per universitats d’Europa i d’Amèrica. És autora, entre altres obres, de ‘Aporofobia, el rechazo al pobre’, ‘Un desafío para la democracia’, ‘Ética mínima’, ‘Ética sin moral’, ‘Ética aplicada y democracia radical’, ‘Ciudadanos del mundo’, ‘Por una ética del consumo’, ‘Ética de la razón cordial’, ‘Las fronteras de la persona’, ‘Justicia cordial’, ‘Neuroética y neuropolítica’ i ‘¿Para qué sirve realmente la ética?’, obra guardonada amb el Premi Nacional d’Assaig el 2014.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy