Adela Mauri guanya les eleccions al Deganat de la Facultat de Química

  • Press Office
  • March 10th, 2018
 
Adela Mauri.
Adela Mauri.

Adela Mauri ha guanyat aquest divendres les eleccions al Deganat de la Facultat de Química, en aconseguir 25 vots de la Junta de Centre, enfront dels 17 obtinguts per l’altra candidata, la catedràtica Margarita Parra.

L’equip de la nova degana està integrat per M. Luz Cardona (Relacions Internacionals i Institucionals), Iolanda Porcar (Estudis, Qualitat, Innovació i Igualtat), Pedro Amorós (Grau i Pràctiques Externes), Eduardo Martínez (coordinador Practiques Externes), Carlos Giménez (Mobilitat Grau), Begoña Milian (coordinadora Grau), Ernesto Simó (coordinació segon curs), Rafael Ibáñez (coordinació tercer curs), Sergio Armenta (coordinació quart curs), María Luisa Cervera (Innovació Docent), i José Vicente Folgado (secretari).

Adela Mauri i Aucejo és llicenciada en Química (1986), doctora en Química (1989) i llicenciada en Història (2004) per la Universitat de València. Des de 1992 és professora titular de Química Analítica.
Ha impartit docència de llicenciatura, grau, doctorat i màster a l’Escola de Magisteri i les Facultats de Química, Farmàcia i Ciències Socials. Té sis quinquenis docents i ha participat en 12 projectes d’innovació educativa, sent en 9 d’ells investigadora principal. És coautora de diverses publicacions docents i ha participat en sis congresos d’innovació docent. 
Ha sigut representant de la Universitat de València en la xarxa OIUDSMA, en el grup de treball de medi ambient de la Xarxa Vives i en el Consell Assessor i de Participació del Medi Ambient de la Generalitat Valenciana. Ha estat responsable de la Càtedra de Medi Ambient MAPFRE-UVEG i coordinadora del Conveni marc Universidad Autónoma de Nicaragua León-Universitat de València. Ha participat en diverses comissions de la Universitat i ha sigut delegada del Rector i posteriorment directora del Servei de Seguretat, Salut i Qualitat Ambiental. Actualment és membre del Claustre, de la Junta de Facultat de Química i vicedegana d’Estudis i Organització Acadèmica de la Facultat de Química.

La seua activitat investigadora, reconeguda amb 4 sexennis, s’ha desenvolupat en dotze projectes d'investigació subvencionats per entitats públiques. Actualment forma part del grup d’investigació Cromatografia Líquida, Electroforesis Capil·lar i Espectrometria de Masses (CLECEM) i forma part  del grup d’investigació Las mujeres en la casa de Austria, 1526-1600. Corpus documental II.