Arranca la 6a edició de la ‘Universitat d’Hivern d’Ontinyent. Innovació a la Vall d’Albaida

  • November 22nd, 2016
 
Imagen de la noticia

La Universitat de València presenta un any més aquest certamen, gratuït i obert a tot el públic d’Ontinyent i la comarca de la Vall d’Albaida. La Universitat d’Hivern d’Ontinyent (UHO) obri les seues portes aquest dimarts, 22 de novembre. Seran quatre dies amb 18 conferències, taules redones i activitats impartides per professors de la Universitat de València i altres especialistes.

La innovació a la Vall d’Albaida serà la protagonista d’aquesta nova edició de la UHO, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Fundació Campus Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Diputació de València. Els seminaris s’impartiran del 22 al 25 de novembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent i a l’Aula Magna del Campus ontinyentí, amb 18 conferències, taules redones i activitats, entre les quals estan l’exposició del treball guanyador del I Premi Balarma de recerca en educació infantil, així com l’anunci del nom del treball guanyador de la segona edició.

L’acte d’inauguració serà hui dimarts, dia 22, a les 12:30 hores, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, i comptarà amb les intervencions de l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell; i el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla. La conferència inaugural, sobre innovació i turisme, serà impartida pel catedràtic Enrique Bigné (Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València). 

Les conferències i activitats de la UHO estan obertes al públic en general i compten amb professors de la Universitat de València i experts en les matèries dels seminaris. El programa d’enguany inclou seminaris d’economia, Unisocietat, innovació, esport i magisteri, que han estat coordinats pels següents docents de la Universitat de València: Rosa Yagüe (Departament d’Economia Aplicada), Maria Teresa Sanchis (Departament d’Anàlisi Econòmica), José Cantó (Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials), Vicente Cerverón Lleó (Departament d’Informàtica), Ferran Calabuig (Departament d’Educació Física i Esportiva), Noelia Ibarra (Didàctica de la Llengua i la Literatura) i Dino Salinas (Departament de Didàctica i Organització Escolar). A més, hi haurà una secció dedicada al premi d’investigació en educació infantil ‘Col·lectiu Balarma’, que ha coordinat Carmen Agulló (Educació Comparada i Història de l’Educació).

Aquesta sisena edició de la UHO s’emmarca en la línia de col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament d’Ontinyent. La UHO persegueix ser una activitat complementària als graus formatius que s’ofereixen a la ciutat, projectar el potencial de la comunitat investigadora sobre el seu espai geogràfic més pròxim, fomentar la presència i implicació de la Universitat de València en les comarques valencianes i transferir formació, recerca i coneixements més enllà de les aules universitàries.

Per a més informació, consulteu el tríptic ací