ATTEM lliura un certificat d’agraïment a la Universitat per la donació del 9é Passeig Saludable

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • October 22nd, 2018
 
Imagen de la noticia

La presidenta de l’Associació per al Tractament de Persones amb Alteracions en el Desenvolupament (ATTEM), Nerea Tapia, ha atorgat a la Universitat de València un certificat simbòlic de reconeixement per la donació del 9é Passeig Saludable de La Nau Gran, realitzat per l’alumnat del Programa Universitari de Persones Majors, La Nau Gran, familiars i persones de la comunitat universitària, acompanyats durant tot el recorregut de la rectora de la Universitat, Mª Vicenta  Mestre. El vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño, i la directora del Servei d’Extensió Universitària, Amparo Pérez, han rebut al Servei d’Extensió Universitària el certificat que ATTEM els ha atorgat en agraïment a la donació.

Cada any, el Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports organitzen el Passeig Saludable de La Nau Gran i donen part dels diners recaptats per la inscripció a una ONG, com a suport i reconeixement del seu valor social. En aquest cas, els diners, un total de 3.000 euros, han anat destinat a ATTEM. 

ATTEM és una organització composta per familiars i professionals que es dedica al tractament de persones amb alteracions en el desenvolupament. La seua missió principal és oferir serveis de suport i millora de qualitat de vida a les persones amb diversitat funcional. ATTEM va començar la seua activitat als anys 80, però es va registrar com a entitat de serveis socials l’any 2000.

El Passeig Saludable d’enguany es van inscriure 1.315 persones i es va fer el 30 de setembre. Per als organitzadors, aquesta activitat, que es caracteritza per ser saludable, solidària i sostenible, ofereix un àmbit de convivència social i familiar, des del protagonisme per a les persones majors i la seua visibilitat positiva als espais públics de València. Consisteix en una marxa de 3,5 km des del Jardí Botànic fins al pati del Rectorat de la Universitat de València.

File in: Cultura