Carla Mateu, estudiant de Medicina de la UV, subcampiona d'Espanya d'esgrima en la modalitat de sabre

L'estudiant de Medicina de la Universitat de València, Carla Mateu, s'ha proclamat subcampiona d'esgrima en la modalitat de sabre al Campionat d'Espanya d'Esport Universitari.

3 de may de 2024

L'equip d'esgrima de la UV, amb la subcampiona d'Espanya, Carla Mateu, al centre
L'equip d'esgrima de la UV, amb la subcampiona d'Espanya, Carla Mateu, al centre

El Campionat d'Espanya d'Esport Universitari d'Esgrima es va celebrar la setmana passada a Conca, sent l'amfitriona la Universitat de Castella-la Manxa.Es competia en les modalitats de floret, sabre i espasa, en categoria masculina i femenina; a més de per equips masculins en espasa. La Universitat de València portava representants en les tres modalitats que van donar el millor de si en cadascun dels enfrontaments.

Entre ellscal destacar, el magnífic resultat de Carla Mateu Esteve, estudiant del Grau en Medicina, que va aconseguir la plata en sabre femení. En esta mateixa competició Sofía Iglesias Suárez, del Grau en Intel·ligència i Analítica de Negocis va quedar la quinta classificada.

En floret femení, les nostres xiques Julia Lama i Isabel Cruz, estudiants del Grau de Psicologia, i Sofía Sancho, del Grau d'Estudis Hispànics, van quedar quinta, sexta i sèptima respectivament.

En espasa femenina, Noa Pérez-Manglano Esteban, estudiant del Grau en Filologia Catalana, va quedar la sexta classificada.

En categoria masculina els resultats van ser més discrets. En espasa masculina José Manuel Vilanova va quedar dècim, i Joan Vicent Català, dihuité. En floret masculí, Guillermo Fernández va quedar dotzé i en sabre masculí, Dario Plo va quedar dècim.

Other News