Cinquena i última jornada de l'autonòmic que enfronta a la Universitat i a la UCH CEU

  • Sports Service
  • February 25th, 2020
 
Equip d'handbol femení de la Universitat
Equip d'handbol femení de la Universitat

Aquesta setmana tindrà lloc la cinquena i última jornada d'esports d'equip del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU). Serà aquest dijous, 27 de febrer. També es disputarà la jornada final classificatòria del CAEU per a tenis i pàdel. Les esportistes i els esportistes de la Universitat s'enfrontaran contra la Universitat Cardenal Herrera CEU.

En esports d'equip, la selecció de futbol femení, invicta durant tot el campionat, ja té la plaça per a la final de l'autonòmic que es disputarà el 5 de març al CEU Cardenal Herrera. Per a la resta de seleccions, bàsquet (femení i masculí), handbol (femení i masculí), futbol masculí, futbol sala (femení i masculí) i voleibol femení, aquesta última jornada determinarà el seu passe a la final. 

Partits locals en streaming

Tots els partits disputats a las instal·lacions de la UV es podran seguir en streaming a través del canal de YouTube del SEF. Ací estan els horaris:

Bloc I (Locals UV – UMH)

 

Bloc II (Visitants UMH – UV)

  • Voleibol masculí: 11 h palau d’esports de la UMH
  • Handbol femení: 13 h palau d’esports de la UMH
  • Voleibol femení: 13 h palau d’esports de la UMH
  • Handbol masculí: 11 h palau d’esports de la UMH
  • Tenis: 11 h pistes El Clot de la UMH
  • Pàdel: 11 h pistes El Clot de la UMH

CAEU de concentració

Aquest mateix dijous també tindrà lloc la cinquena i última jornada del CAEU de concentració, en què les seleccions de rugbi jugaran la seua última jornada a la UMH. Les dos seleccions de la UV, femenina i masculina, ja estan classificades per a la fase final.

CAEU de golf, bàdminton, frontenis i esgrima

Quant als esports individuals, aquest dimarts 25 de febrer es juga el CAEU de golf a la UCH CEU i el de bàdminton i frontenis a la UMH.

La següent competició autonòmica individual d'aquesta setmana és d'esgrima, el dijous 27 de febrer, a la UCH CEU, que coincideix amb la cinquena jornada de CAEU d'equips.