Cloenda de la Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i de la Nau Jove

 
Imatge de la cloenda 2018 de la Nau dels Xiquets i les Xiquetes.
Imatge de la cloenda 2018 de la Nau dels Xiquets i les Xiquetes.

Aquest divendres, dia 27 de juliol, han conclòs les activitats de la Nau de les Xiquetes i els Xiquets, l’escola d’estiu de la Universitat de València per a infants entre 5 i 12 anys. També ha finalitzat l’edició 2018 de la Nau Jove (de 13 a 16 anys).

El vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño, i el gerent de la Fundació General, Cristóbal Suria, han presidit la cloenda de la Nau de les Xiquetes i els Xiquets, a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. La Nau Jove ha estat clausurada al saló d’actes de la Biblioteca de Ciències Socials del Campus dels Tarongers.

Hi havia preparades diferents activitats per a les dues cloendes, que estaven obertes a les famílies dels participants en l’edició d’enguany.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy