Comença el procés de matrícula d’Unimajors a Gandia, hui dilluns

  • September 5th, 2016
 
Estudiants d'Unimajors

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València comença aquest dilluns, 5 de setembre, el curs 2016-2017 amb l’obertura del procés de matrícula dels alumnes del programa d’Unimajors. Les classes donaran inici dimarts 4 d’octubre després de La Fira i Festa de Gandia. Els primers en matricular-se seran els alumnes de primer curs procedents d’Espera Activa.

El dia 27 de setembre tancaran el procés de matriculació en Espera Activa les persones que no hagen resultat triades per a entrar a primer curs al sorteig realitzat a tal efecte el dia 9 del mateix mes. Aquests alumnes cursaran dues assignatures al llarg de l’any, Literatura Espanyola i Comunicació, per a no perdre el curs.

Enguany, el Centre Internacional de Gandia (CIG) ha rebut 87 noves inscripcions per a primer curs d’Unimajors, amb 40 places disponibles, i més de 500 alumnes al global entre Nivell Bàsic (de primer a tercer), Nivell Superior (quart i cinqué), Seminaris Permanents I i II, i els cursos d’Espera Activa. A aquestes xifres se sumaran les de les persones que s’apunten a les places lliures de les assignatures optatives oferides a Unimajors, com ara Fotografia, Informàtica o Anglés. 

L’oferta formativa manté les propostes d’altres anys amb Geografia, Dret, Història de l’Art, Filosofia, Música i Patrimoni, assignatures impartides per professorat de la Universitat de València. A més, per al curs 2016-2017, el Centre Internacional de Gandia proposa noves assignatures entre l’oferta d’optatives, com ara Ioga o Benestar i Autoconeixement. 

El pla d’estudis d’Unimajors es divideix en dos nivells: Bàsic, de 600 hores amb tres cursos; i Superior, de 400 hores amb dos cursos. El completen un curs previ d’Espera Activa, les assignatures optatives i dos anys més de Seminari Permanent per a aquells que vulguen continuar amb la seua formació una volta obtingut el diploma. 

Per a formar part de la Universitat dels Majors només s’ha de tindre 50 anys o més, inquietud per aprendre i motivació per la cultura. 

DATES DE MATRÍCULA:
Dilluns 5 i dimarts 6: Alumnes primer
Dimecres 7 i dijous 8: Alumnes segon
Divendres 9: Sorteig per a entrada en primer
Dilluns 12 i dimarts 13: Alumnes tercer
Dimecres 14 i dijous 15: Alumnes quart
Divendres 16: Alumnes cinqué
Dilluns 19: Alumnes Seminari Permanent I
Dimarts 20: Alumnes Seminari Permanent II
Dimecres 21 i dijous 22: Alumnes primer (triats al sorteig)
Dilluns 26 i dimarts 27: Espera Activa (fora del sorteig)