Comença l'activitat en la Clínica de Psicologia de la Universitat de València

  • Press Office
  • November 29th, 2017
 
Grup d'atenció psicològica
Grup d'atenció psicològica

La Universitat de Valencia disposa d’una nova clínica per a millorar la formació de l’estudiantat de Psicología i atendre la ciutadania. La Clínica Universitària de Psicologia gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís va obrir les seues portes el passat 7 de novembre atenent els seus primers pacients. Aquesta clínica, de nova creació, proporciona la formació a l’estudiantat de grau, màsters oficials i doctorats de Psicologia de la Universitat de València alhora que ofereix un servei de màxima qualitat al públic general.

Aquesta s'unix a la resta de clíniques de la Universitat: Clínica Odontològica; Podològica; Optomètrica; Clínica de Nutrició Activitat Física i Fisioteràpia CUNAFF; i la Clínica de Logopèdia (www.uv.es/cliniques)

La nova clínica dirigida per Antonio Capafons Bonet, catedràtic de Psicologia, compta amb professionals d'àmplia experiència i formació, a més de posseir unes instal·lacions d'avantguarda on s'oferixen tractaments individuals, grupals, per a parelles i per a xiquetes i xiquets.

Entre els tractaments que s'ofereixen destaquen: Tractaments individuals: ansietat, depressió, fòbies, altres trastorns mentals, addiccions (tabac, cocaïna, cànnabis, telèfon mòbil, Internet, joc patològic). També tractament i assessorament per a parelles, així com i per a disfuncions sexuals; tractaments per a xiquetes i xiquets: dificultats d’aprenentatge escolar, trastorns comportamentals, emocionals i del desenvolupament, entre altres.

A més, la Clínica de Psicologica oferix altres serveis com ara peritatges judicials, orientació i assessorament familiar, intervenció en crisis vitals, duel, salut ocupacional, burnout, foment de l'envelliment òptim, entre altres.

La clínica ja compta amb pàgina web on es podran consultar tots els seus serveis, així com també les seues últimes notícies i promocions.

 

More information: