Concentració de rebuig davant l’últim assassinat masclista

  • Press Office
  • July 23rd, 2019
 

El Vicerectorat d’igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València ha convidat a la comunitat universitària a concentrar-se a les 12 hores de hui dimarts 23 de juliol a les portes dels centres de la Universitat, per unir-se als tres minuts de silenci convocats per la Generalitat Valenciana per a fer-nos reflexionar sobre aquesta injustícia contra les dones que és estructural, social; i per això, “hem de ser tots i totes companyes de lluita”.

La comunitat universitària ha expressat, així, el seu condol a la família de Rita i a la de totes les víctimes d’aquests actes de violència. També ha manifestat, una vegada més, el rebuig de la Universitat de València a la violència masclista, fent una crida a la unitat de tota la societat i l’eficàcia dels poders públics per lluitar activament contra aquest feminicidi de fondes implicacions socials.

La matinada del diumenge al dilluns, Rita Jeannine, de 57 anys, va ser assassinada per la seua parella a Calp, la Marina Alta. Un dia abans, una altra dona va morir per l’agressió de la seua parella a Vilalba (Lugo).

File in: Igualtat
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy