Concentracions a les portes dels centres de la Universitat pels recents actes de violència masclista

  • December 5th, 2017
 
Imatge d'una concentració anterior.
Imatge d'una concentració anterior.

La Universitat de València rebutja, un cop més, la violència contra les dones que recentment ha ocurregut al nostre territori. Unint-se a la convocatòria del Consell de la Generalitat Valenciana, la Universitat ha invitat a la comunitat universitària a concentrar-se a les portes dels edificis universitaris aquest dimarts, 5 de desembre, a les 12 hores, per tal de retre homenatge a la víctima, donar suport a la seua família i expressar novament la tolerància zero d'aquesta Universitat amb la violència masclista.

La Universitat de València ha subscrit recentment el 'Pacte autonómic contra la violència de gènere i masclista'. El document ha estat signat per un total de 63 entitats i associacions que es comprometen a portar endavant una sèrie de mesures pactades.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy