Convocades les ajudes a esportistes d’alt nivell, alt rendiment, elit i integrants de les seleccions universitàries

  • Sports Service
  • September 19th, 2019
 
Imatge d'un entrenament a les instal·lacions de la Universitat.
Imatge d'un entrenament a les instal·lacions de la Universitat.

La Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, ha fet públic el programa d'ajudes a esportistes d'alt nivell, alt rendiment, elit i integrants de les seleccions universitàries. El programa va ser aprovat pel Consell de Govern el passat 24 de juliol i actualment està en tràmits de publicació en el DOGV.

L'objectiu general del programa d'ajudes a esportistes de la Universitat de València és donar suport a esportistes d'alt nivell (que figuren en la relació d'esportistes d'alt nivell que publica anualment el Consell Superior d'Esports en el BOE), a esportistes d'alt rendiment, a esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana (que figuren en la relació d'esportistes d'elit que publica anualment el Consell de la Generalitat en el DOGV, com a nivell A i nivell B), esportistes d'alt nivell universitari i esportistes que hagen participat en les seleccions universitàries de la Universitat de València en les competicions oficials. 

Per poder accedir a les ajudes, la persona sol·licitant ha d'estar matriculada en la Universitat de València en el curs 2019/2020. L’objectiu és que puga compatibilitzar els estudis universitaris amb la pràctica esportiva, basada en entrenaments, concentracions, competicions i altres activitats necessàries per a l'obtenció dels resultats esportius. 

Ajudes que s’ofereixen

Les esportistes i els esportistes del programa poden accedir a ajudes econòmiques i/o a una sèrie d'ajudes academicoesportives.

Durada del programa

La durada del programa coincideix amb la del curs acadèmic 2019/2020, d'octubre de 2019 a setembre del 2020. La responsabilitat del seu desenvolupament va a càrrec del director del Servei d’Educació Física i Esports de la UV.
 

More information:

File in: Esports