Declarat el tancament de tots els campus de la Universitat de València el divendres 13 de setembre

  • Office of the Principal
  • September 12nd, 2019
 
Imagen de la noticia

La Generalitat Valenciana ha decretat el nivell d’emergència roig per fenòmens meteorològics en els territoris de les comarques valencianes en els quals la Universitat de València desenvolupa les seues activitats.

Les autoritats locals han suspès les classes en centres educatius i els serveis d’emergències recomanen extremar les precaucions en aquesta situació.

Després de seguir l’evolució meteorològica, i contactades la Generalitat Valenciana i les autoritats locals dels municipis en els quals la Universitat de València disposa de campus i instal·lacions universitàries, el Comitè d’Emergències de la Universitat de València

DECLARA EL NIVELL 3 D’EMERGÈNCIA EN TOTS ELS CENTRES I INSTAL·LACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA A PARTIR DE LES 00 HORES DEL DIVENDRES DIA 13 DE SETEMBRE DE 2019.

Aquest nivell 3 d’alerta implica el TANCAMENT de les instal·lacions de la Universitat de València EN TOTES LES SEUES SEUS: Campus de València – Blasco Ibáñez i Tarongers -, Burjassot-Paterna, Ontinyent i Centre de Gandia DEMÀ DIVENDRES DIA 13 DE SETEMBRE.

També es tancaran el Centre Cultural La Nau – Edifici històric de la Universitat de València, Palau de Cerveró i Jardí Botànic.

En aquest nivell d’alerta la Universitat de València garantirà la seguretat de les persones i instal·lacions universitàries i dels seus equipaments de recerca d’acord amb els seus protocols d’accessos, manteniment i protecció.

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València continuarà seguint l’evolució meteorològica per adoptar les mesures escaients per a la seguretat de les persones.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

També es pot seguir la situació d’emergències a la Comunitat Valenciana a través de la web d’112-CV de la Generalitat Valenciana: http://www.112cv.gva.es/es

 

File in: