Dos ors, una plata i tres bronzes en els autonòmics de tennis de taula i camp a través

  • Sports Service
  • February 14th, 2018
 
L'equip de camp a través de la Universitat de València.
L'equip de camp a través de la Universitat de València.

La Universitat de València ha tornat a casa, tal com estava previst, amb medalles. Dos ors, una plata i tres bronzes són els metalls aconseguits després de pujar al podi els seus esportistes en totes les categories disputades durant els campionats autonòmics de tennis de taula i de camp a través.

Després de l’aturada de les festes nadalenques i els exàmens, aquest mes de febrer han arrancat de nou els CADU. Els primers a estrenar-se aquest 2018 han estat dos esports individuals: tennis de taula, aquest dimarts dia 13 a Alacant; i camp a través, el passat dia 8 a Castelló.

El Centre de Tecnificació d’Alacant va acollir la prova autonòmica en la qual els xics i xiques de José María Grau van pujar al podi després que el seu seleccionador ja prevera uns bons resultats la setmana passada: “Les previsions són molt bones. Crec que tenim punts assegurats en la categoria masculina i que aconseguirem medalla en la femenina”, va dir. I així ha sigut: en femení, María Pilar García s’ha emportat la plata, mentre que Arnau Ferrer va aconseguir el bronze en la categoria masculina. Per equips, el conjunt de tennis de taula de la Universitat de València ha guanyat, finalment, el bronze.

María Pilar García (esquerra), amb la plata en tennis de taula.
Leyenda

D’altra banda, la Universitat va acudir al CADU de camp a través, organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló, el passat dia 8 amb 35 atletes, seleccionats per Rubén Picazo, qui esperava “aconseguir el primer lloc per equips de l’any passat”. Picazo no es va equivocar: or en masculí per a Nacho Giménez, que repeteix com a campió de la prova autonòmica; bronze en femení per a Marta Oliver, podi en la passada temporada; i el tan desitjat com a previsible or per equips.