El Festival de Sevillanes i Flamenc tanca la temporada de festivals de la Universitat

  • Press Office
  • June 26th, 2019
 
Cartell del festival
Cartell del festival

Tot preparat per a la huitena edició del Festival de Sevillanes i Flamenc. Dimecres, a les 20 hores, el teatre Tívoli de Burjassot (c/ José Carsí, 50 - Burjassot) es vestirà de gala.

Ja consolidat, torna un any més per a posar punt i final a la temporada de festivals de la Universitat de València, esdeveniment organitzat pel Servei d’Educació Física i Esports.

 

Un recorregut pels diferents palosdel flamenc

El festival, dirigit i coreografiat per la professora Lucila Duarte, reunirà en l’escenari balladores i balladors, alumnes de l’activitat per a interpretar un recorregut pels diferents palos(ritmes) del flamenc, així ho avança Duarte, i afig l’entusiasme que es respira en les classes per a mostrar sobre l’escenari tot el que s’ha aprés durant el curs, després d’un mes de juny marcat pels assajos del festival. 

El flamenc requereix coordinació, la qual cosa es tradueix en un exercici de “concentració i pràctica”, explica la professora, que destaca la important preparació física que l’alumnat desenvolupa amb la pràctica d’aquesta activitat. 

L’entrada al Festival és lliure fins a completar la capacitat màxima del recinte.