El flamenc i les sevillanes posen el fermall d’or a la temporada de festivals

 
Dones ballen sevillanes en el festival del 2017.
Dones ballen sevillanes en el festival del 2017.

El Festival Flamenc i de Sevillanes, organitzat pel Servei d’Educació Física i Esports, posà el fermall d’or a la temporada de ball en la Universitat de València el passat 1 de juliol. En la seua sisena edició, tornà al Teatre Tívoli de Burjassot.

Dirigit i coreografiat per la professora Lucila Duarte, el Festival va reunir sobre l’escenari un centenar de balladors i balladores, alumnes de l’activitat, per a interpretar més d’una desena d’actuacions.

Amb el VI Festival de Flamenc i Sevillanes la Universitat de València posà fi a la programació de festivals que va arrancar el dia 1 de maig amb la convocatòria “salsera”, a la qual van seguir les danses del món, una de les cites més esperades de l’any amb més de 150 ballarins i ballarines que van exhibir sobre l’escenari del Tívoli els principals passos del funky o el hip-hop, així com danses clàssiques, contemporànies, orientals o tribals, a més d’excel·lents coreografies de musicals, bollywood i jazz.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy