El rector Esteban Morcillo i el conseller Rafael Climent inauguren la II Jornada del programa UVCàtedres: col·laborant, creixem junts

Dimecres 21 de febrer, a l’Aula Magna del Rectorat, ha tingut lloc la II Jornada UVCàtedres, amb l’objecte d’agrair als patrocinadors i a la direcció de les Càtedres de la Universitat el seu treball durant el 2017, així com donar la benvinguda a les noves Càtedres de la Universitat de València creades aquest any.

21 de february de 2018

La jornada ha estat inaugurada per Esteban Morcillo Sánchez, rector de la Universitat de València, i Rafael Climent González, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. L’acte ha comptat també amb la participació de Guillermo Palao Moreno, vicerector d‘’Internacionalització i Cooperació.

La vicerectora de Transferència i Innovació de la Universitat de Saragossa i presidenta de RedOTRI, Pilar Zaragoza Fernández, ha presentat el model de càtedres universitàries i d’empresa de la Universitat de Saragossa, mentre queSantiago Romo Urroz, director de l’OTRI de la Universitat Rei Joan Carles I i coordinador de RedOTRI, ha presentat un avanç de les dades sobre transferència del sistema universitari espanyol.

Constantino José García Martín, director de la càtedra, i José Miguel Lorente Ayala (Banc Santander), director d’institucions i director territorial Comunitat Valenciana i Múrcia, han presentat l’experiència de la Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander, Premi Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València2017.

La jornada ha conclòs amb l’acte de reconeixement als patrocinadors i a la direcció de les noves Càtedres de la Universitat 2017, i amb un cafénetworking on s’han compartit experiències de col·laboració.