Els equips de la Universitat es preparen per als Campionats d’Espanya

  • Sports Service
  • March 28th, 2018
 
Vòlei platja femení, a la Malva-rosa de València.
Vòlei platja femení, a la Malva-rosa de València.

Els equips de la Universitat de València es preparen en els últims dies de març per a competir en bona part dels Campionats d’Espanya Universitaris (CEU), que arranquen el dia 4 d’abril a Jaén amb el CEU de bàdminton. Durant la setmana de Pasqua, se celebrarà un total de sis competicions que inclouen, a més, les disciplines d’escacs, tennis de taula, karate, taekwondo i vòlei platja.

La Universitat de Jaén és l’organitzadora de la majoria dels CEU que es disputaran en la primera quinzena d’abril. Del 4 al 6, tindrà lloc a Alcalá La Real el CEU de bàdminton; del 8 a l’11, el d’escacs a Baeza; del 9 a l’11, el de tennis de taula a Linares; i del 10 a l’11, també a Baeza, el de karate.

La Universidad Católica San Antonio de Múrcia (UCAM) organitza els campionats de taekwondo i vòlei platja, que tindran lloc a Los Alcázares, de l’11 al 13 d’abril.

Tant les competicions com els resultats podran seguir-se a través de les xarxes socials del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València: Facebook i Twitter.