Els pilotaris Marrahí i Seve s’enfronten a Ian i Sanchis, el dia 19 a Ontinyent

 
Cartell
Cartell

La Universitat de València acostarà la pilota valenciana d’elit al municipi d’Ontinyent el pròxim 19 de juliol en el marc de les ’24 hores esportives’ de la localitat.

La partida, en què s’enfrontaran Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis, forma part del conveni signat entre la Fundació de Pilota Valenciana i la Universitat de València. Un acord que té per objectiu difondre l’esport autòcton entre universitàries i universitaris i el personal que treballa a la Universitat. S’espera que la jornada tindrà una afluència pròxima a les 10.000 persones.

Començament de curs: partida de benvinguda

Per a l’inici del nou curs, entre les iniciatives promogudes per la Universitat de València hi ha la partida de benvinguda al trinquet Pelayo, que se celebrarà al setembre. La cita reunirà els millors pilotaris.

L’entrada és gratuïta per a l’estudiantat i el personal de la Universitat de València.

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy