Els Premis Nacionals de Fi de Carrera 2012-2013 i 2014-2015 reconeixen a un total de 22 estudiants de la Universitat de València

  • Office of the Principal
  • June 26th, 2019
 
El ministre Pedro Duque fa un autoretrat amb el seu mòbil i els premiats i premiades

Dels 169 premis atorgats per a la convocatòria de 2014-2015 i els 171 de la convocatòria 2012-2013, 22 d'ells han recaigut en alumnat de la UV, posicionant-la com una de les institucions universitàries amb més reconeixements de les esmentades convocatòries.

El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha lliurat avui, 26 de juny de 2019, els Premis Nacionals de Fi de Carrera als millors expedients egressats en universitats españolas els cursos acadèmics 2012-2013 i 2014-2015. En l'acte, presidit pel ministre Pedro Duque, han participat també la secretària d'Estat d’ Universitats, Recerca, Desenvolupament i Innovació Ángeles Heras, i el secretari de general d'Universitats José Manuel Pingarrón. En representació de la Universitat de València, ha assistit la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística Isabel Vázquez.

A través de l'acte de lliurament d'aquests premis que ha tingut lloc a Madrid, el ministeri ha pretès reconèixer la trajectòria acadèmica d'estudiants de tot arreu d'Espanya que, pels seus brillants resultats acadèmics, han destacat a nivell nacional.

En el cas de l'alumnat de la UV, que en el seu moment va realitzar els corresponents reconeixements per a egressats i egressats en 2012-2013 i 2014-2015, el nombre total de premis rebuts ha sigut de 22, corresponent 12 al primer període i 10 al segon. L'alumnat premiat és egressat d'onze de les Facultats la UV: Geografia i Història, Filosofia i Ciències de l'Educació, Farmàcia, Ciències Biològiques, Física, ETSE, Economia, Dret, Psicologia, Ciències Socials i Filologia, Traducció i Comunicació.

Els egressats i egresadas premiats per al curs 2012-2013 han sigut Adrián Revert Ferrero (llicenciat en Geografia), Juan Evaristo Valls (llicenciat en Filosofia), Itziar Vañó (graduada en Història), Jesús Sanchis (graduat en Nutrició Humana i Dietètica), Isabel Ruiz (llicenciada en Història de l'Art), Pau Bernat Esparza (graduat en Bioquímica i Ciències Biomèdiques), Jorge Pablo Rodríquez (llicenciat en Física), Juana Mª Carbonell (graduada en Nutrició Humana i Dietètica), Pablo Sant Joan (Enginyer Tècnic de Telecomunicació), Adrián Suárez (graduat en Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions), Miguel Mira (llicenciat en Economia), Juan Alberto Tormos (llicenciat en Cièncias Polítiques i de l'Administració).

En el curs 2014-2015 les persones premiades han sigut Pablo Joaquín Martínez (Llicenciat en Administració i direcció d'empreses; i Dret), Sonia Sofia Perelló (Graduada en Estudis Anglesos), Cristina Zapata (Graduada en Psicologia), Federico Zomeño (Enginyera Informàtica), Alberto Armero (Graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública), Raúl Ramón Guillem (Graduat en Relacions Laborals i Recursos Humans), Gemma Ibáñez (Graduada en Filologia Clàssica), Alejandra Hernández (Graduada en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues Literatures)  Pablo Sanahuja (Graduat en Història).

Dels 22 alumnes i alumnes premiats cal destacar a Pablo Joaquín Martínez Carlos, premi nacional en les dues titulacions cursades: Administració i direcció d'empreses, i Derecho.

Consulta els llistats complets de premiats i premiades en el curs 2012-2013 i 2014-2015