Ernesto Ekaizer i Pablo Carbonell visitaran La Nau de la Universitat la setmana vinent amb motiu dels seus últims llibres

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • November 25th, 2021
 
Carbonell i Ekaizer
Carbonell i Ekaizer

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València continua la seua programació amb dues trobades molt especials la setmana vinent. El periodista i escriptor Ernesto Ekaizer dialogarà el pròxim dilluns 29 de novembre amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra a propòsit del seu últim llibre ‘El rey al desnudo. Historia de un fraude’; tres dies més tard, el dijous 2 de desembre, Pablo Carbonell visitarà La Nau amb motiu de la publicació del llibre ‘El nombre de los tontos está escrito en todas partes’.

El periodista Ernesto Ekaizer acaba de publicar ‘El rey al desnudo’ (Ediciones B, 2021), una crònica periodística imprescindible en què l’autor recrea els principals episodis de la caiguda de Joan Carles I. El debat se celebrarà el dilluns 29, a les 19 hores, en el Aula Magna, i cal confirmar l’assistència mitjançant aquest enllaç.

El periodista Ernesto Ekaizer (1949) té una dilatada trajectòria. Ha sigut redactor cap de ‘La Vanguardia’ i director del diari econòmic ‘Cinco Días’. Va treballar com a corresponsal de la secció d’economia i com a adjunt a la direcció d’‘El País’, i també ha sigut editor executiu de ‘Público’. L’any 2000 va obtenir el Premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus treballs de recerca sobre el cas Pinochet i és autor de tretze llibres, entre els quals hi ha ‘José María Ruíz Mateos’ o ‘El Crispavirus’.

D’altra banda, l’humorista, cantant i actor Pablo Carbonell visitarà La Nau el dijous 2 de desembre, a les 19 hores, amb motiu de la presentació del llibre ‘El nombre de los tontos está escrito en todas partes’ (Ediciones Contraluz, 2021), una delirant sàtira sobre el món de l’espectacle. L’acte, que s’inscriu dins del cicle ‘Músiques urbanes’ del Vicerectorat de Cultura, es basa en un recital i un diàleg que comptarà amb la participació de Manuel de la Fuente, professor titular de Comunicació Audiovisual a la Universitat de València. Cal confirmar l’assistència a la conferència mitjançant aquest enllaç

Gadità de naixement i madrileny d’adopció, Pablo Carbonell és actor, humorista i músic. Cantant de Los Toreros Muertos i en solitari, ha aparegut en programes com ’La bola de cristal’, el mític ’Caiga quien caiga’ o ’El intermedio’, i ha sigut director i guionista de cinema (‘Atún y chocolate’). Com a escriptor, ha publicat  ‘El mundo de la tarántula’ (2016), un llibre de memòries que narra les peripècies i reflexions gràcies a les quals va aconseguir fer-se un lloc en la faràndula madrilenya i amb el qual va conquistar milers de lectors. Després el va seguir ’Pepita’ (2019), la seua primera obra de ficció, que va ser un èxit de vendes i de crítica.

More information: